Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Samenspel van techniek, proces en mens

De beste verdedigingstechniek tegen digitale dreigingen met een beveiligingsbeleid op maat.

Neem contact op

Grip op informatiebeveiliging: verhoog je digitale weerbaarheid. 

Heb je hulp nodig bij een security-uitdaging? Of ben je op zoek naar de juiste securitymaatregelen om een certificering te behalen of te voldoen aan wet- en regelgeving? Wat je uitdaging ook is, onze securityspecialisten staan klaar om de beste verdedigingstactiek te ontwikkelen. Zo blijf jij als weerbare organisatie cybercriminelen een stap voor.

Informatiebeveiliging op maat: samenspel van techniek, proces en mens

Wil je weerbaar zijn? Dan is er meer nodig dan het inzetten van de nieuwste en slimste securityoplossingen. Onze security-experts betrekken daarom ook processen en medewerkers in jouw beveiligingsbeleid. Want als processen niet met je beveiligingsmaatregelen integreren, gaan securityoplossingen nooit optimaal werken. Zijn medewerkers zich niet bewust van de gevaren? Dan blijf je kwetsbaar. Het multidisciplinaire team van ilionx helpt je van A tot Z om techniek, proces en mens op elkaar af te stemmen. Samen werken we aan optimale digitale veiligheid van het IT-landschap, zodat de impact van een eventueel security incident minimaal is.

De Nationale ombudsman rekent op ilionx als adviespartner informatiebeveiliging

Ga naar referent

Digitale veiligheid en risicoanalyse: optimale bescherming van je IT-landschap

Cybercriminelen zitten niet stil. Daarom is het cruciaal om je securitybeleid continu te verbeteren. De eerste stap? De risico’s voor de organisatie in kaart brengen met een risicoanalyse. Vervolgens onderzoeken we of bestaande processen, procedures en controles hierop zijn ingericht. Zijn de juiste maatregelen opgezet? Worden deze ook daadwerkelijk uitgevoerd en werken ze voldoende? Waar nodig scherpen we aan en bekijken we hoe je grip krijgt op securityprocessen, zodat je continu kunt blijven aanscherpen. Zo bouw je elke dag aan de beste verdedigingstactiek.

Maak je organisatie weerbaar en medewerkers alert met security awareness training

Medewerkers kunnen een risico vormen voor de IT-omgeving. Is er te veel beveiliging? Dan is er te weinig functionaliteit en andersom. Met een gerichte security awareness training verhoog je het bewustzijn onder personeel op het gebied van privacy en security en pak je deze kwetsbaarheid aan. Onze experts helpen je op weg. Voor verschillende rollen en profielen bepalen we risico’s, zoals het ontvangen van phishingmails of het gebruiken van onveilige wachtwoorden. Aan de hand van fysieke trainingen en e-learnings, afgestemd op de huidige praktijk, werken we gefaseerd aan het verhogen van de security awareness. Het uiteindelijke doel? Een weerbare cultuur waarbij veiligheid in het DNA van de organisatie zit, oftewel secure by nature.

Beveiligingsbeleid voor de weerbaarheid tegen digitale dreigingen

Zo belangrijk als een goede beveiligingsstrategie is, zo complex kan het zijn om de juiste keuzes te maken. Doe gerust een beroep op ilionx. Er staan specialisten voor je klaar met kennis van security, privacy en juridische zaken, maar ook management consultants en ethical hackers. We halen alles uit de kast om jouw IT-landschap optimaal te beschermen.

Link gekopieërd