waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

van begrip naar resultaat

Diverse mogelijkheden voor projectmanagement.

neem contact op
X Achtergrond

Projectmanagement, van begrip naar resultaat

Het klinkt altijd zo logisch bij de start van het project. De rolverdeling is vastgelegd, het beoogde resultaat is bekend en de betrokkenen kunnen niet wachten om te starten. Vol enthousiasme wordt afgetrapt. Niemand twijfelt aan het succes dat over de afgesproken periode behaald gaat worden. Maar gaandeweg blijkt dat meningen sterk verschillen, dat niet alles mogelijk is en dat fouten gemaakt worden terwijl u alle moeite doet het overzicht te bewaren.

Laat het niet zover komen: schakel op voorhand een ilionx-projectmanager in! Voor implementatie van HiX, migratie naar standaardcontent, koppelingenonderzoek en -advies, specifieke herimplementaties of dataconversies. ilionx weet als geen ander wat hierbij komt kijken en neemt je zorgen graag uit handen.

Waarom ilionx?
Omdat wij naast uitgebreide kennis van en ervaring met HiX zeer goed op de hoogte zijn van zorgprocessen en van de ontwikkelingen in de zorgbranche. Wij begrijpen wat nodig is om het afgesproken resultaat te behalen. Wie er betrokken moet worden en op welke momenten een ruimere blik nodig is. Ontstaat er toch een probleem, dan duiken wij samen met de inhoudsdeskundigen de diepte in om het waarom van het probleem te achterhalen en een oplossing te vinden. Sturen, vergaderen en rapporteren kunnen ilionx-projectmanagers als iedere andere projectmanager. Maar die drang om je project naar een hoger niveau te tillen gecombineerd met bewezen diepgaande HiX-kennis? Dát maakt het echte verschil. Dát maakt jouw projecten succesvol.

Link gekopieërd