waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
IT oplossingen ilionx

IT oplossingen die jouw organisatie verder helpen, dat is bij ilionx het uitgangspunt.

Je schakelt een IT-kennispartner in, omdat je bepaalde kennis zelf niet in huis hebt. Of omdat jij ergens geen omkijken naar wil hebben. Dat begrijpen wij. Daarom investeren we continu in het ontwikkelen van onze kennis en vaardigheden. We willen namelijk dat je op ons kunt rekenen. Dat je bij ons terecht kunt in je ambitie om voorloper te zijn in de markt.

Als je met ons samenwerkt, staan ruim 900 bevlogen specialisten van allerlei disciplines voor je klaar. Mensen die volledig thuis zijn in de wereld van security, IT of data, maar ook mensen die alles weten van organisatieprocessen of verandertrajecten. Al deze experts werken in multidisciplinaire teams, zodat we je samen van A tot Z kunnen helpen. Deze combinatie maakt ilionx als IT bedrijf uniek.

Ontdek onze IT oplossingen

De mogelijkheden op het gebied van IT lijken soms eindeloos. Een keuze maken is geen gemakkelijke opgave. IT advies op maat is daarom altijd ons uitgangspunt.

Landelijk actief, lokaal aanwezig

Met vestigingen in GroningenAmsterdamUtrechtZwolleMaastrichtDen BoschEindhoven en Hoorn kunnen wij organisaties op lokaal niveau ondersteunen en tegelijkertijd gebruikmaken van de aanwezige expertise in de gehele organisatie.

Wij voelen ons thuis in diverse markten

Wist je dat wij niet alleen kennis hebben van ons vakgebied, maar ook van jouw branche? Zo hebben we jarenlang ervaring én onze klantenkring opgebouwd in onder andere de zorg, overheid, retail en financiële wereld. Dat is wat ilionx kenmerkt als IT-partner. We kunnen je immers pas doelgericht ondersteunen en voorzien van passend IT advies als we begrijpen wat IT betekent voor jouw dienstverlening. Dat is precies de reden waarom er bij ons ex-artsen, -verplegers en -zorgmedewerkers werken. Of mensen die hebben gewerkt bij een gemeente of waterschap. Het maakt namelijk nogal uit of jouw klantenkring bestaat uit patiënten, burgers, bedrijven of consumenten.

Wij gaan en staan voor kwaliteit

  • MVO Prestatieladder

Wat je IT-uitdaging ook is, wij leveren IT oplossingen die je verder helpen.

Laat je gegevens achter en dan neemt een van onze experts contact met je op.

Neem contact op
Link gekopieërd