waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

IT oplossingen die je verder helpen

Wij zijn jouw IT partner. Professioneel en bevlogen doen we de dingen die we doen. Vakkundig en ondernemend.

neem contact op
X Achtergrond

IT oplossingen die jouw organisatie verder helpen, dat is bij ilionx het uitgangspunt.

Je schakelt een IT-kennispartner in, omdat je bepaalde kennis zelf niet in huis hebt. Of omdat jij ergens geen omkijken naar wil hebben. Dat begrijpen wij. Daarom investeren we continu in het ontwikkelen van onze kennis en vaardigheden. We willen namelijk dat je op ons kunt rekenen. Dat je bij ons terecht kunt in je ambitie om voorloper te zijn in de markt.

Als je met ons samenwerkt, staan ruim 1.100 bevlogen specialisten van allerlei disciplines voor je klaar. Mensen die volledig thuis zijn in de wereld van security, IT of data, maar ook mensen die alles weten van organisatieprocessen of verandertrajecten. Al deze experts werken in multidisciplinaire teams, zodat we je samen van A tot Z kunnen helpen. Deze combinatie maakt ilionx als IT bedrijf uniek.

Ontdek onze IT oplossingen

De mogelijkheden op het gebied van IT lijken soms eindeloos. Een keuze maken is geen gemakkelijke opgave. IT advies op maat is daarom altijd ons uitgangspunt.

Onze kennis en ervaring vertaald naar passende expertises

digitale strategie

Hoe kan ik voor mijn organisatie optimaal gebruikmaken van de ontwikkelingen in digitale technologie en daarin toekomstbestendige keuzes maken?

Ga naar expertise

cloud applicaties

Hoe kan ik de stap maken naar schaalbare, stabiele oplossingen die makkelijk werken, om flexibel in te spelen op de veranderende behoeften in mijn organisatie?

Ga naar expertise

data & AI

Hoe haal ik waarde en voordeel uit alle beschikbare data? En hoe maak ik op basis daarvan de juiste beslissingen?

Ga naar expertise

hyperautomation

Hoe werk ik productiever en verhoog ik mijn klantwaarde door processen (verder) te automatiseren?

Ga naar expertise

managed services

Hoe kan ik het dagelijkse IT-beheer veilig uit handen geven en daarbij zelf de regie houden, zodat ik mij meer kan focussen op innovatie?

Ga naar expertise

Landelijk actief, lokaal aanwezig

Met vestigingen in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Maastricht, Den Bosch, Eindhoven, Almere, Amersfoort en Hoorn kunnen wij organisaties op lokaal niveau ondersteunen en tegelijkertijd gebruikmaken van de aanwezige expertise in de gehele organisatie.

Als IT dienstverlener verbinden we mensen en processen met de nieuwste technologieën. Dit doen we o.a. op het gebied van digitale strategie, cloud applicaties, data & AI, hyperautomation en managed services. Van mobiele apps tot flexibele digitale werkplekomgevingen en van machine learning tot adoptieprojecten en beheeroplossingen.

Wij voelen ons thuis in diverse markten

zorg

Door slim gebruik te maken van ICT kunnen zorginstellingen hun patiënten en cliënten de juiste zorg op de juiste plek aanbieden.

Ga naar markt

overheid

Door slim gebruik te maken van IT kunnen overheidsinstanties burgers en bedrijven beter van dienst zijn.

Ga naar markt

finance

Binnen de financiële sector gebeurt een hoop. Traditionele verdienmodellen veranderen of staan onder druk.

Ga naar markt

zakelijk

Hoe blijf je overeind in een wereld waarin elke dag een nieuwe technologie zijn intrede doet?

Ga naar markt

retail

Eén van de kenmerken van een succesvolle retailer is wendbaarheid. Kun jij jezelf snel aanpassen en opnieuw uitvinden?

Ga naar markt

Wist je dat wij niet alleen kennis hebben van ons vakgebied, maar ook van jouw branche? Zo hebben we jarenlang ervaring én onze klantenkring opgebouwd in onder andere de zorg, overheid, retail en financiële wereld. Dat is wat ilionx kenmerkt als IT-partner. We kunnen je immers pas doelgericht ondersteunen en voorzien van passend IT advies als we begrijpen wat IT betekent voor jouw dienstverlening. Dat is precies de reden waarom er bij ons ex-artsen, -verplegers en -zorgmedewerkers werken. Of mensen die hebben gewerkt bij een gemeente of waterschap. Het maakt namelijk nogal uit of jouw klantenkring bestaat uit patiënten, burgers, bedrijven of consumenten.

Wij gaan en staan voor kwaliteit

Wat je IT-uitdaging ook is, wij leveren IT oplossingen die je verder helpen.

neem contact op
Link gekopieërd