waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
X Achtergrond

Op zoek naar een IT bedrijf in Hoorn? Wij zijn jouw lokale IT partner.

Samen en dichtbij. We verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. Bij ilionx Hoorn werken we vooral voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Onze ambitie is om de zorg slimmer en efficiënter te maken.

Over ilionx Hoorn

Wij verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. Bij ilionx Hoorn werken we vooral voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Onze ambitie is om de zorg slimmer en efficiënter te maken. Daarbij worden we geholpen door onze kennis van de unieke processen in deze sector. Deze combinatie maakt ilionx als IT bedrijf uniek.

“Professionele ondersteuning door de conversiespecialisten van ilionx (ICTZ) is echt van grote meerwaarde geweest."

Boy Zwartjes, Klinisch informaticus/Coördinator ICT, Radiotherapiegroep

Lokaal actief, landelijk aanwezig

Vanuit onze vestiging in Hoorn werken we dagelijks aan gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant. Veel van onze medewerkers hebben een achtergrond in de zorg. Dus we weten waar we het over hebben. Deze ervaring combineren we met kennis van business innovation, data-analyse, de cloud en natuurlijk security. Aangevuld met beheeroplossingen op maat ondersteunen we onze klanten in de volle breedte bij de implementatie en het gebruik van nieuwe technologieën. We leveren oplossingen die ertoe doen, zorgen zo voor blijvende impact én helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)

Ruim 80 betrokken, ervaren en eigenzinnige professionals, van consultants en analisten tot technisch specialisten en beheerders, werken graag mét in plaats van vóór de klant. Dit heeft al geleid tot veel succesvolle projecten voor onder andere de Bergman Clinics, Isala en de Ziekenhuisgroep Twente.

Behoefte aan een lokale, betrokken én meedenkende IT partner? ilionx Hoorn helpt je verder.

neem contact op
Link gekopieërd