Zorg

Slimmer werken met ICT in de zorg

De gezondheidszorg verandert in hoog tempo

Veranderingen in de organisatie van de gezondheidszorg (de juiste zorg op de juiste plaats), toepassing van technologische innovaties, Artificiële intelligentie (AI) en meer. Maar ook inzage in en gebruik van data door patiënten/cliënten, zorgverleners, wetenschappers en andere belanghebbenden i.c.m. de wettelijke eisen op gebied van privacy en data-integriteit (AVG/GDPR).

ilionx staat klaar om je hierin te ondersteunen.

Dit doen wij door het slim inzetten van technologie.

Onze oplossingen die voor en met zorginstellingen zijn ontwikkeld, geven je inzichten die nodig zijn om de juiste beslissingen te nemen. Bijvoorbeeld of een afdeling open kan blijven, of er ruimte is om een extra verpleegkundige aan te nemen op de afdeling en welke specialisatie het beste kan worden aangeboden in de regio voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Ook het aanleveren van gegevens aan bijvoorbeeld zorgverzekeraars of de inspectie is eenvoudiger met onze oplossingen. Door slim gebruik te maken van ICT zijn medewerkers minder tijd kwijt met administratieve handelingen. Deze uren kunnen gebruiken om patiënten en cliënten nog beter te helpen.

Zorg dat je een stap voor bent.

Wij kunnen ook op andere gebieden van dienst zijn. Zo kan je bij ons terecht voor het outsourcen van je ICT-omgeving, dienstverlening op het gebied van privacy en security, ondersteunende oplossingen voor Value Based Healthcare (VBHC) en de adoptie van digitaal werken.

Ondersteuning in de focus op zorg.

Wilt u ook slimmer werken met ICT in de zorg? Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak
Ilionx logo