waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

de juiste zorg op de juiste plek

Door slim gebruik te maken van ICT kunnen zorginstellingen hun patiënten en cliënten de juiste zorg op de juiste plek aanbieden.

neem contact op

slimmer werken in de zorg

Door de vergrijzing neemt het aantal mensen met ouderdomsziekten fors toe. Hierdoor neemt de druk op het gehele zorgsysteem en gezondheidszorg toe, van mantelzorg tot eerstelijnszorg en van spoedzorg tot verpleeghuiszorg. Het centraal stellen van de patiënt of cliënt wordt steeds belangrijker. We zien dat zorginstellingen hierin meer gaan samenwerken. Om dit te realiseren, is het soepel en veilig uitwisselen van data cruciaal. Alleen dan kunnen verschillende zorginstellingen goed samenwerken en kwalitatieve zorg bieden.

De wereld digitaliseert snel en ook in de zorgsector worden steeds meer digitale middelen ingezet voor het verbeteren van de zorg. Deze ontwikkeling is in een stroomversnelling geraakt door de coronapandemie. Ziekenhuizen, zorgverleners, patiënten en cliënten hebben op grote schaal kennisgemaakt met de voordelen van digitalisering in de zorg en dat opent deuren om hier verder stappen in te zetten.

 

IT partner met zorgkennis

ilionx healthcare kent de IT-uitdagingen van zorginstellingen als geen ander. Veel van onze medewerkers hebben zelf in de zorg gewerkt. Met die unieke kennis helpen wij hen de uitdagingen aan te gaan op het gebied van beheersbare ICT, digitale en datagedreven zorg, databeschikbaarheid en privacy & security. Wij zijn expert op het gebied van data, processen en integratie. Samen halen we het maximale uit de inzet van slimme technologie, zodat zorginstellingen voorbereid zijn op de digitale wereld van morgen.

samen voorbereid op de digitale wereld van morgen

  • 140 zorginstellingen

    Wij helpen ruim 140 zorginstellingen met datagedreven zorg, digitale zorg en complete ontzorging op het gebied van ICT.

  • 150 medewerkers

    Dit doen wij met 150 medewerkers die ervaring hebben in de zorg waaronder artsen en zorgmanagers.

  • kennis en ervaring

    Wij ondersteunen 24/7 met kennis van zorgprocessen, zorgsystemen en verzorgen de complete digitale transformatie.

jouw uitdagingen zijn onze expertise én meer!

Wij zijn experts in eenvoud. Met onze expertises helpen we de complexe wereld van Zorg ICT eenvoudig te maken. Wat jouw uitdaging ook is, wij kennen hem als geen ander. We staan als IT-kennispartner klaar om je te ondersteunen en we brengen je vooruit.

expertises healthcare
Healthcare portal
Microsoft healthcare

Microsoft partnership

ilionx werkt nauw samen met Microsoft Nederland om bestaande en nieuwe zorgklanten te adviseren in het Cloud migratie vraagstuk en de Cloud modernisering mogelijkheden.

lees er meer over

onze certificeringen

Link gekopieërd