Zorg

Slimmer werken met ICT in de zorg

Nieuws in de zorg

Al het nieuws uit de zorg

Blogs in de zorg

Alle blogs uit de zorg

De gezondheidszorg verandert in hoog tempo

Veranderingen in de organisatie van de gezondheidszorg (de juiste zorg op de juiste plaats), toepassing van technologische innovaties, Artificiële intelligentie (AI) en meer. Maar ook inzage in en gebruik van data door patiënten/cliënten, zorgverleners, wetenschappers en andere belanghebbenden i.c.m. de wettelijke eisen op gebied van privacy en data-integriteit (AVG/GDPR).

ilionx staat klaar om je te ondersteunen

Dit doen wij door het slim inzetten van technologie

Onze oplossingen die voor en met zorginstellingen zijn ontwikkeld, geven je inzichten die nodig zijn om de juiste beslissingen te nemen. Bijvoorbeeld of een afdeling open kan blijven, of er ruimte is om een extra verpleegkundige aan te nemen op de afdeling en welke specialisatie het beste kan worden aangeboden in de regio voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Ook het aanleveren van gegevens aan bijvoorbeeld zorgverzekeraars of de inspectie is eenvoudiger met onze oplossingen. Door slim gebruik te maken van ICT zijn medewerkers minder tijd kwijt met administratieve handelingen. Deze uren kunnen gebruiken om patiënten en cliënten nog beter te helpen.

Zorg dat je een stap voor bent
Wij kunnen ook op andere gebieden van dienst zijn. Zo kan je bij ons terecht voor het outsourcen van je ICT-omgeving, dienstverlening op het gebied van privacy en security, ondersteunende oplossingen voor Value Based Healthcare (VBHC) en de adoptie van digitaal werken.

Sinds september 2019 is ICTZ, partner in Zorg-ICT, onderdeel van ilionx.

ICTZ is een ICT-dienstverlener die zorginstellingen in Nederland, België en Curaçao ontzorgt bij de digitalisering van hun primaire proces. Door haar focus en opgebouwde ervaring is ICTZ bij uitstek in staat om zorginstellingen te helpen bij hun implementaties en migraties van ChipSoft HiX als ook het inrichten en beheren van het technisch platform. Zo heeft ICTZ door de jaren heen voor grote en kleine zorginstellingen succesvolle projecten uitgevoerd. Ook ondersteunt ICTZ haar klanten dagelijks met beheerwerkzaamheden. ICTZ heeft ongeveer 85 medewerkers in dienst en werkt vanuit haar vestigingen in Hoorn en Utrecht.

Wilt u ook slimmer werken met ICT in de zorg? Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak
Ilionx logo