waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

met oog voor de wereld om ons heen

We voelen de verantwoordelijkheid om onze impact op de maatschappij zo positief mogelijk te maken.

neem contact op

Voor IT met impact

We zien onszelf als een bedrijf dat midden in de maatschappij staat. Daarmee voelen we de verantwoordelijkheid om onze impact hierop zo positief mogelijk te maken. We dragen zorg voor onze mensen en hebben oog voor de wereld om ons heen. Dit doen we intern door aandacht en activiteiten te richten op duurzaamheid en door producten te ontwikkelen die bijvoorbeeld onze klanten helpen met de energietransitie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onderdeel van ons beleid en bedrijfsvoering. We zien MVO breder dan het klimaataspect; ook het welzijn van onze collega’s en de gemeenschap om ons heen krijgen aandacht. Dit is terug te zien in onze brede MVO-certificering en in de diversiteit aan partnerships en duurzame activiteiten die we ondernemen.

onze duurzame producten en diensten

Als ilionx zijn we niet alleen intrinsiek gemotiveerd om onze impact op de maatschappij zo positief mogelijk te maken, maar helpen we organisaties ook bij het behalen van hun duurzaamheids-doelstellingen.

ontdek het zelf

onze certificeringen

MVO Prestatieladder

MVO Prestatieladder 3

Wij voelen de verantwoordelijkheid om onze impact op de maatschappij zo positief mogelijk te maken. Dit doen we intern door aandacht en activiteiten te richten op duurzaamheid en door producten te ontwikkelen die bijvoorbeeld onze klanten helpen met de energietransitie. Om alles goed vast te leggen zijn we al jaren MVO-prestatieladder 3 gecertificeerd.

EcoVadis Sustainability Rating 2023

Sinds 2021 laat ilionx zich ook beoordelen door EcoVadis op haar duurzaamheidsprestaties. Hierbij wordt je beoordeeld op aspecten omtrent milieu, arbeids-en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop.

Link gekopieërd