Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Met oog voor de wereld om ons heen

Voor ilionx betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen dat wij oog hebben voor de mens, maatschappij en het milieu, naast dat we streven naar een winstgevende organisatie.

Neem contact op

Voor IT met impact

In de afgelopen jaren heeft ilionx een volgende stap gezet in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Wij streven naar duurzaam leven en werken, mogelijk gemaakt door én met de bedrijfsactiviteiten. Hierbij zoeken we de balans tussen sociaal economische, ecologische en culturele belangen. In de praktijk blijkt dat deze balans leidt tot betere resultaten voor zowel ilionx, onze medewerkers, onze klanten én de samenleving. In ons MVO beleid staat vastgelegd hoe wij verantwoord ondernemen.

Vijf MVO kernthema’s

We hebben ervoor gekozen om ons te certificeren voor de MVO Prestatieladder, een objectieve waardemeter waarmee we aantonen dat ons MVO-managementsysteem in orde is. De thema’s van de MVO Prestatieladder zijn gebaseerd op de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen, ook wel bekend als de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties, die voor wereldwijde duurzame ontwikkeling moeten zorgen.

ilionx heeft vijf thema’s van de MVO Prestatieladder uitgekozen om op te focussen. Dit zijn thema’s waar wij het verschil in willen maken:

MVO kernthema's

Onze duurzame ambities: CO2 Neutraal in 2030

Duurzame MVO ambities

MVO Beleid

Bekijk vooral ons MVO beleid, dat we ieder jaar herzien en actualiseren wanneer nodig.

MVO jaarverslag

Om inzicht te geven in al onze initiatieven en doelstellingen voor de toekomst, hebben wij ons MVO Jaarverslag 2021 gepubliceerd.

Onze certificeringen

  • MVO Prestatieladder
Link gekopieërd