waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

blije en gezonde medewerkers

Dat vinden wij belangrijk. Daarom dragen we bij aan hun welzijn door bijvoorbeeld het organiseren van sportieve activiteiten en bieden van mentale ondersteuning.

neem contact op
vitaliteit

Vitaliteit is één van de MVO thema’s waar we binnen ilionx veel aandacht voor hebben.

We faciliteren medewerkers om een goede thuiswerkplek in te richten met meubilair en hardware, waar we een ruim budget voor beschikbaar stellen en een ARBO-verantwoorde webshop voor hebben geopend. Ook promoten we fysieke activiteit door onze jaarlijkse sportcompetitie de ‘FIT March’ waarin collega’s met elkaar de strijd aangaan om het meest te bewegen. Op onze vestigingen worden niet alleen activiteiten voor de leuk georganiseerd, maar zijn deze ook gericht op het verhogen van vitaliteit en verbinding.

Wij ondersteunen het mentale welzijn van onze collega’s door het beschikbaar stellen van coaching en (mentale) hulp. Zo zijn we aangesloten bij Zorg van de Zaak, via waar we toegang hebben tot hulpverlening op maat. Stilstand is achteruitgang vinden we, waarom we onze eigen ilionx Academy hebben waarin medewerkers toegang hebben tot een uitgebreid trainingsaanbod. Van vakinhoudelijk tot communicatievaardigheden en conflicthantering, we geven hen de mogelijkheid om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Link gekopieërd