waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

samen blijven ontdekken

Wij geloven dat je groeit als je je op je plek voelt! Samen blijven ontdekken, grenzen opzoeken en het beste uit jezelf halen, op welke manier dan ook. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan en een open en informele werksfeer? Laat het ons weten!

bekijk onze vacatures
X Achtergrond

We willen dat mensen blijven groeien; wij geloven dat je groeit als je je op je plek voelt! Samen blijven ontdekken, grenzen opzoeken en het beste uit jezelf halen, op welke manier dan ook.

Wat onze mensen belangrijk vinden is waar ilionx voor staat! Een open en informele sfeer waarin collegialiteit en communicatie sleutelwoorden zijn, met de menselijke maat als uitgangspunt.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden geven richting aan ons dagelijks gedrag, en aan de manier waarop we met elkaar en met onze klanten omgaan. We vatten ze samen in drie werkwoorden en opgeteld vormen deze kernwaarden de basis voor het waarmaken van onze merkbelofte: experts in eenvoud.

Verhelderen staat aan de basis van onze merkbelofte. Complexe zaken eenvoudig maken begint bij het verhelderen daarvan. En om dat te kunnen doen moeten we de complexiteit eerst doorgronden.

We gaan altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Dat begint met goed luisteren, vragen en dóórvragen, op basis van een open, nieuwsgierige en onderzoekende houding. Zowel intern als extern, richting onze klanten en partners.

Pas als de essentie helder is kunnen we complexe zaken duiden en vereenvoudigen. Uitgelegd in heldere taal, toegepast in concrete oplossingen om mensen met plezier te laten werken.

Verbinden begint met aandacht voor elkaar en het creëren van een plezierige werkomgeving waar je jezelf kan zijn. Een omgeving waarin persoonlijke én professionele groei wordt gestimuleerd, zodat mensen zich ook voor de lange termijn willen verbinden aan ilionx.

Verbinden gaat ook over het delen van kennis en ervaring. Door als vakgenoten bij elkaar te komen en kennis uit te wisselen. Niet alleen binnen ilionx, maar ook met en tussen onze klanten onderling. We investeren in langetermijnrelaties. Door proactief mee te denken en door kritisch te zijn als dat nodig is.

Om echt te kunnen verbinden moet je je eerst in de ander verdiepen. Met oprechte aandacht en de bereidheid om te delen: ervaring, kennis, succes én plezier. Zo ontstaat gezamenlijke groei.

Vernieuwen gaat over ontwikkelen, innoveren, veranderen en groeien. Daarvoor is lef en durf nodig. Lef om te doen en durf om vaste kaders te doorbreken en uit je comfortzone te stappen.

Dat kan niet zonder fouten te maken. Maar door te leren van fouten, stimuleren we elkaar om te blijven ontwikkelen. Als experts investeren wij continu in kennis en ontwikkeling. Die kennis zetten we in om te inspireren.

Onze klanten mogen erop rekenen dat we ze meenemen in relevante nieuwe ontwikkelingen om hen vooruit te brengen. Daarin bieden we ondersteuning, maar dagen we ook uit om keuzes te maken voor de lange termijn.

Je hebt de eerste stap gezet!

Ben je op zoek naar een nieuwe start of oriënteer jij je alvast op jouw toekomst?

lees hier de verhalen
Link gekopieërd