waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Compliance aan wet- en regelgeving zit in ons DNA

Het is niet alleen moeten, het is willen. We voelen ons verantwoordelijk om een zo gedegen dienstverlening te leveren.

neem contact op
X Achtergrond

certificering

MVO Prestatieladder

MVO Prestatieladder 3

Wij voelen de verantwoordelijkheid om onze impact op de maatschappij zo positief mogelijk te maken. Dit doen we intern door aandacht en activiteiten te richten op duurzaamheid en door producten te ontwikkelen die bijvoorbeeld onze klanten helpen met de energietransitie. Om alles goed vast te leggen zijn we al jaren MVO-prestatieladder 3 gecertificeerd.

ISO 27001

Informatiebeveiliging zit ons in het bloed. Dat moet ook. Met ons brede scala aan dienstverleningen moeten wij uiterst zorgzaam met de data van onze klanten en die van onszelf omgaan. Met die reden voert ilionx sinds al jaren het ISO27001 certificaat.

NEN 7510

Informatiebeveiliging in het algemeen is al zeer belangrijk voor ons, informatiebeveiliging in de zorg gaat nog net een stapje verder. Voor al onze dienstverleningen richting zorgklanten, die we landelijk bedienen, hebben wij ons geborgd door het jaarlijks behalen van het NEN7510 certificaat.

ISO 9001

In onze business is kwaliteit van wezenlijk belang. Wij weten hoe het moet maar laten ons elk jaar succesvol langs de lat van de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen leggen.

NEN 4400-1

Wij kunnen al jaren met trots zeggen dat we al onze financiële zaken op orde hebben! De jaarlijkse NEN-4400-1 certificeringsaudit zorgt ervoor dat wij aan de nationale norm voldoen. Wij zorgen er zelf voor een hoger volwassenheidsniveau.

ISAE 3402 SOC II Type II

Voor een aantal specifieke klanten en bijbehorende dienstverleningen laten wij jaarlijks de ISAE 3402 SOC II Type II rapportage opstellen. Deze gedetailleerde rapportage legt ilionx langs de meetlat van het Contoso framework waar bewijslasten niet steekproefsgewijs worden onderzocht door de auditor maar van één kalenderjaar lang.

EcoVadis Sustainability Rating 2023

Sinds 2021 laat ilionx zich ook beoordelen door EcoVadis op haar duurzaamheidsprestaties. Hierbij wordt je beoordeeld op aspecten omtrent milieu, arbeids-en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop.

DigiD

Voor de zorginstellingen die gebruik maken van het door ilionx gehoste patiëntenportaal – waar wij gebruik maken van DigiD - worden wij jaarlijks door een onafhankelijke auditeur ge-audit en lopen wij dit al jaren succesvol door. Hiermee houden we het gebruik van DigiD én toegang tot onze dienstverlening veilig.

Als je vragen hebt omtrent onze certificeringen, kan je contact opnemen.

Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op. Mats Ros Compliance Officer
Neem contact op
Link gekopieërd