Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Your partner in digital business

Professioneel en bevlogen doen we de dingen die we doen én waar we goed in zijn. Vakkundig en ondernemend maken we waar. Dat maakt ons uniek!

Wie wij zijn

De kracht van samenwerken

ilionx gelooft in de kracht van samenwerken. Daarom gaan wij langdurige relaties aan met bedrijven die stuk voor stuk toonaangevend zijn in hun vakgebied. Kennis, kunde en ervaring worden gebundeld in krachtige totaaloplossingen.

Onze partners

Oog voor de wereld om ons heen

Voor ilionx betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) dat wij naast het streven naar een winstgevende organisatie (profit) ook rekening houden met het effect van de activiteiten op het milieu (planet) én dat wij oog hebben voor de mens binnen en buiten onze organisatie (people).

Maatschappelijk ondernemen

Samen staan we sterker

Het is daarom voor ons vanzelfsprekend om na te denken over de positieve bijdrage die we kunnen leveren aan onze samenleving. Die bijdrage leveren we zowel op lokaal als op nationaal niveau. Nationaal, door scherp te zijn op de pijlers people, planet en profit. En lokaal via onze acht vestigingen, verspreid over heel Nederland. Letterlijk dichtbij onze medewerkers, klanten en de lokale gemeenschap. Dé plek waar we graag impact maken.

Sponsoring

We willen dat mensen blijven groeien

Wij geloven dat je groeit als je je op je plek voelt! Samen blijven ontdekken, grenzen opzoeken en het beste uit jezelf halen, op welke manier dan ook. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan en een open en informele werksfeer? Laat het ons weten!

Werken bij ilionx
Link gekopieërd