waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

wij zijn experts in eenvoud

onze kennis en ervaring vertaald naar oplossingen waar mensen met plezier mee werken

neem contact op
X Achtergrond
Over ons | ilionx

experts in eenvoud

Eenvoud brengen in een complexe wereld. Alle expertise die daarvoor nodig is hebben wij in huis: om het beste uit IT te halen, bedrijven en organisaties vooruit te brengen en mensen met plezier te laten werken. We vernieuwen, verhelderen en verbinden om deze belofte waar te maken. Meer weten over onze missie en onze visie?

wie wij zijn
ilionx | partners

de kracht van samenwerken

ilionx gelooft in de kracht van samenwerken. Daarom gaan wij langdurige relaties aan met bedrijven die stuk voor stuk toonaangevend zijn in hun vakgebied. Kennis, kunde en ervaring worden gebundeld in krachtige totaaloplossingen.

onze partners
ilionx | MVO

oog voor de wereld om ons heen

Voor ilionx betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) dat wij naast het streven naar een winstgevende organisatie (profit) ook rekening houden met het effect van de activiteiten op het milieu (planet) én dat wij oog hebben voor de mens binnen en buiten onze organisatie (people).

maatschappelijk ondernemen
ilionx | werken bij

we willen dat mensen blijven groeien

Wij geloven dat je groeit als je je op je plek voelt! Samen blijven ontdekken, grenzen opzoeken en het beste uit jezelf halen, op welke manier dan ook. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan en een open en informele werksfeer? Laat het ons weten!

werken bij ilionx
Link gekopieërd