waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx steunt collecteweek Fonds Gehandicaptensport met FitMarch donatie

FitMarch cheque voor Fonds Gehandicaptensport

Sport verandert je leven op zoveel verschillende manieren.

Het zorgt voor plezier, vriendschap en vertrouwen. Het geeft prachtige herinneringen, het gevoel van geluk en de moed je grenzen te verleggen. Het brengt je verder. Iedere dag weer een stukje. Een ontwikkeling die zich ver buiten de sportvelden laat gelden.

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap. Voor deze mensen is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk. Zodat iedereen met een handicap, dicht bij huis, de mogelijkheid krijgt om te sporten.

Afgelopen maand hebben ruim 60 collega’s meegedaan aan onze ilionx FitMarch. Een sportieve challenge opgezet om sportiever de maand maart uit te gaan, dan dat we eraan begonnen. En dat is gelukt! Net als vorig jaar hebben we met al deze gesporte kilometers geld opgehaald voor de collecteweek van Fonds Gehandicaptensport. Zo verbinden we ons belangrijke MVO thema vitaliteit aan een goed doel.

Met trots hebben we daarom namens alle sportieve collega’s afgelopen week een mooi bedrag mogen overhandigen aan Jan Knaap van Fonds Gehandicaptensport. Want wij geloven dat sporten verbindt, in welke vorm dan ook.

FitMarch cheque voor Fonds Gehandicaptensport

Link gekopieërd