IT bedrijf ilionx

Het IT bedrijf dat met je meedenkt

Informatie is van strategisch belang. Dat vraagt om een lokale, betrokken en meedenkende IT partner met relevante kennis en ervaring in huis om organisaties voorop te laten lopen. Door onze kennis op zowel juridisch, management als IT-niveau maken wij als IT bedrijf onderscheid in de gehele keten. Als digitale partner ondersteunen wij onze klanten bij het snel inspelen op veranderingen in de markt en het kiezen voor innovaties die voor jouw organisatie relevant zijn.

Meer dan alleen een IT bedrijf: wij zijn jouw IT partner

Professioneel en bevlogen doen we de dingen die we doen. Vakkundig en ondernemend. Met ruim 900 medewerkers hebben wij zowel de snelheid en specialistische kennis van nichepartijen in huis als de slagkracht en schaalgrootte van grote partijen. Deze combinatie maakt ilionx als IT partner uniek.

Wat wij doen: onze expertises

Met vestigingen in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Maastricht, Den Bosch, Eindhoven en Rotterdam kunnen wij organisaties op lokaal niveau ondersteunen en tegelijkertijd gebruikmaken van de aanwezige expertise in de gehele organisatie.

Als IT bedrijf verbinden we mensen en processen met de nieuwste technologieën. Dit doen we o.a. op het gebied van business analytics, application development, management consulting, infrastructure services en cloud. Van mobiele apps tot nieuwe flexibele werkplekken en van blockchain projecten tot security- en beheeroplossingen.

Expertise: Business Analytics

De mogelijkheden voor organisaties om met data succesvoller te worden blijft toenemen. Maar hoe zet je die data optimaal in? Als IT partner verbeteren wij de prestaties van jouw organisatie door alle beschikbare informatie binnen én buiten de organisatie inzichtelijk te maken en slim te analyseren middels onze Business Analytics oplossingen.

Lees hier meer over onze Business Analytics expertise

Expertise: Cloud

Het is voor veel organisaties vanzelfsprekend om op elk moment van de dag, op elke locatie, toegang te hebben tot applicaties en data. De beveiliging van je ICT-omgeving wordt daarom steeds belangrijker. Als IT partner helpen wij jou flexibel en veilig te zijn met een goed ingerichte werkomgeving in de Cloud. Zo kun jij je dus focussen op je kerndienstverlening, terwijl wij je data uit handen houden van kwaadwillenden.

Lees hier meer over onze Cloud expertise

Expertise: Digitaal Samenwerken

Iedereen wil tegenwoordig tijd- en plaatsonafhankelijk kunnen werken met collega’s, binnen en buiten je organisatie. Om digitaal te kunnen (samen)werken, is er de juiste tooling en kennis nodig. Als IT partner bieden wij meerdere oplossingen om Digitaal Samenwerken ook in jouw organisatie mogelijk te maken.

Lees hier meer over onze Digitaal Samenwerken expertise

Expertise: Digital Experience

Dagelijks klantcontact dat vlekkeloos verloopt: dat willen we allemaal. Hoe beter de klantervaring, hoe groter de kans op meer klantbinding en -behoud. Tegenwoordig verlopen steeds meer van die contactmomenten digitaal. Het wordt dus steeds belangrijker dat jouw digitale omgeving opvalt en goed ingevuld wordt. Als IT partner helpen we je graag met de gebruikerservaring van jouw klanten middels onze Digital Experience oplossingen.

Lees hier meer over onze Digital Experience expertise

Expertise: Management Consultancy

IT krijgt een steeds strategischere rol binnen organisaties, doordat technologieën zich snel ontwikkelen en geïntegreerd worden in de maatschappij. Om jouw organisatiestrategie te realiseren, zijn wendbaarheid en de adoptie van nieuwe technologieën van groot belang. Als IT partner helpen we jou om organisatiebehoeften te vertalen naar technologie middels onze Management Consultancy oplossingen.

Lees hier meer over onze Management Consultancy expertise

Expertise: Security

Veilig omgaan met data zou volgens onze standaarden een vast onderdeel van je bedrijfsvoering moeten zijn. Maar wat doe je eigenlijk met termen als Security en Privacy? Als IT partner voeren wij complete analyses uit over de assen van mens, proces, techniek en wetgeving. Met onze Security oplossingen schetsen wij een integraal en volledig beeld van de mogelijke risico’s die jouw organisatie loopt en hoe deze risico’s zijn te beperken.

Lees hier meer over onze Security expertise

Expertise: Software Development

Tegenwoordig zijn applicaties onmisbaar voor je bedrijfsprocessen. Daarom dienen applicaties het altijd te doen, stabiel en veilig te zijn, maar moeten ze vooral medewerkers ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Bij Software Development staat gebruiksvriendelijkheid voorop. Als IT partner ontwikkelen wij in samenspraak met jou als gebruiker software waar je organisatie echt behoefte aan heeft en die de dagelijkse werkzaamheden makkelijker maakt.

Lees hier meer over onze Software Development expertise

Ilionx logo