waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
X Achtergrond

Op zoek naar een IT bedrijf in Den Bosch? Wij zijn jouw lokale IT partner.

Betrokken en dichtbij. Onze 60 bevlogen professionals werken samen aan projecten die ertoe doen. In een regio met een bourgondische netwerkcultuur en een diversiteit aan bedrijven en instellingen voelen we ons thuis.

Over ilionx Den Bosch

Wij verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. ilionx biedt onder andere oplossingen op het gebied van: digitale strategie, cloud applicaties, data & AI, hyperautomation en managed services. Van mobiele apps tot flexibele digitale werkplekomgevingen en van business intelligence projecten tot machine learning- en adoptieprojecten. Deze combinatie maakt ilionx als IT bedrijf uniek.

"ilionx nodigde ons uit om het product in een co-creatietraject samen te ontwerpen en te ontwikkelen. Dit klonk ons als muziek in de oren."

Rutger Nagel, beleidsadviseur informatiebeheer bij de gemeente Bunschoten

Lokaal actief, landelijk aanwezig

Onze vestiging in Den Bosch bestaat uit meer dan 60 gedreven, ervaren, slimme en een tikkeltje eigenzinnige IT professionals die dagelijks gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant uitvoeren. Doordat we werken volgens het local-voor-local principe, zijn we altijd dichtbij, zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bevlogen doen we waar we goed in zijn en zorgen we voor blijvende impact en leveren we oplossingen die ertoe doen. Zo helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)

Samen met onze klanten werken wij aan excellente dienstverlening aan burgers en bedrijven. Dit doen wij door procesmatig en digitaal de bedrijfsprocessen in te richten met onze standaard Microsoft Office 365 oplossing. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor gemeentes, gemeenschappelijke regelingen, provincies en ZBO’s.

Behoefte aan een lokale, betrokken én meedenkende IT partner? ilionx Den Bosch helpt je verder.

neem contact op
Link gekopieërd