waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
X Achtergrond

Op zoek naar een IT bedrijf in Utrecht? Wij zijn jouw lokale IT partner.

Centraal gelegen in het midden van ons land. Dichtbij en betrokken. 200 bevlogen professionals steken de handen uit de mouwen. In een regio die groeit in de zakelijke én financiële dienstverlening en bekend staat om ondernemerschap.

Over ilionx Utrecht

Wij verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. ilionx biedt onder andere oplossingen op het gebied van: digitale strategie, cloud applicaties, data & AI, hyperautomation en managed services. Van mobiele apps tot flexibele digitale werkplekomgevingen en van business intelligence projecten tot machine learning- en adoptieprojecten. Deze combinatie maakt ilionx als IT bedrijf uniek.

"ilionx kan heel goed de behoeftes van onze klanten en medewerkers boven de techniek stellen. Het gaat veel verder dan een klant-leverancier relatie.”

Léon Sevriens, IT-manager bij Humankind

Lokaal actief, landelijk aanwezig

Onze vestiging in Utrecht bestaat uit 200 gedreven, ervaren, slimme en een tikkeltje eigenzinnige IT professionals die dagelijks gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant uitvoeren. Doordat we werken volgens het local-voor-local principe, zijn we altijd dichtbij, zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bevlogen doen we waar we goed in zijn en zorgen we voor blijvende impact en leveren we oplossingen die ertoe doen. Zo helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)

Onze klanten in de regio Utrecht zijn voornamelijk actief binnen overheids-, zorg-, financiële- en verzekeringsinstellingen. ilionx werkt graag mét in plaats van voor de klant. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor onder andere: Rubix Group, NS, Transvision, Ballast Nedam, ProRail, Humankind, Gemeente Den Haag, NZa, ABN AMRO, TNO, CAK, Driestroom en NVM.

Behoefte aan een lokale, betrokken én meedenkende IT partner? ilionx Utrecht helpt je verder.

neem contact op
Link gekopieërd