Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Op zoek naar een IT bedrijf in Utrecht? Wij zijn jouw lokale IT partner.

Centraal gelegen in het midden van ons land. Dichtbij en betrokken. 160 bevlogen professionals steken de handen uit de mouwen. In een regio die groeit in de zakelijke én financiële dienstverlening en bekend staat om ondernemerschap.

Over ilionx Utrecht

Wij verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. ilionx biedt onder andere oplossingen op het gebied van: data analytics, application development, business innovations, management consulting en cloud & security. Van mobiele apps tot flexibele digitale werkplekomgevingen en van cloud- en adoptieprojecten tot beheeroplossingen. Deze combinatie maakt ilionx als IT bedrijf uniek.

"ilionx kan heel goed de behoeftes van onze klanten en medewerkers boven de techniek stellen. Het gaat veel verder dan een klant-leverancier relatie.”

Léon Sevriens, IT-manager bij Humankind

Lokaal actief, landelijk aanwezig

Onze vestiging in Utrecht bestaat uit 160 gedreven, ervaren, slimme en een tikkeltje eigenzinnige IT professionals die dagelijks gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant uitvoeren. Doordat we werken volgens het local-voor-local principe, zijn we altijd dichtbij, zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bevlogen doen we waar we goed in zijn en zorgen we voor blijvende impact en leveren we oplossingen die ertoe doen. Zo helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)

Onze klanten in de regio Utrecht zijn voornamelijk actief binnen overheids-, zorg-, financiële- en verzekeringsinstellingen. ilionx werkt graag mét in plaats van voor de klant. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor onder andere: Rubix Group, NS, Transvision, Ballast Nedam, ProRail, Humankind, Gemeente Den Haag, NZa, ABN AMRO, TNO, CAK, Driestroom en NVM.

Behoefte aan een lokale, betrokken én meedenkende IT partner? ilionx Utrecht helpt je verder.

Laat je gegevens achter en dan neemt een van onze experts contact met je op.

Neem contact op
Link gekopieërd