waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
X Achtergrond

Op zoek naar een IT bedrijf in Groningen? Wij zijn jouw lokale IT partner.

Dichtbij en samen. Onze 140 professionals, bekend om hun nuchtere houding gaan voor kwaliteit. In een ondernemende regio waar zorg- en overheidsinstellingen volop bezig zijn met innovatie en waar energie en wetenschap een belangrijke status hebben.

Over ilionx Groningen

Wij verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. ilionx biedt onder andere oplossingen op het gebied van: digitale strategie, cloud applicaties, data & AI, hyperautomation en managed services. Van mobiele apps tot flexibele digitale werkplekomgevingen en van business intelligence projecten tot machine learning- en adoptieprojecten. Deze combinatie maakt ilionx als IT bedrijf uniek.

“Het fijne aan de samenwerking met ilionx is dat we korte lijntjes hebben en je elke dag weer merkt dat het team verstand van zaken heeft.“

Dennie Kamp, coördinator digitale innovatielab waterschap Vechtstromen

Lokaal actief, landelijk aanwezig

Onze vestiging in Groningen bestaat uit meer dan 180 gedreven, ervaren, slimme en een tikkeltje eigenzinnige IT professionals die dagelijks gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant uitvoeren. Doordat we werken volgens het local-voor-local principe, zijn we altijd dichtbij, zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bevlogen doen we waar we goed in zijn en zorgen we voor blijvende impact en leveren we oplossingen die ertoe doen. Zo helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)

Onze klanten in de regio Groningen zijn voornamelijk actief binnen overheids-, zorg-, financiële- en verzekeringsinstellingen. ilionx werkt graag mét in plaats van voor de klant. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor onder andere: De Nederlandsche Bank, het Kadaster, waterschap Vechtstromen, Groningen Seaports, Provincie Fryslân en Lentis.

Behoefte aan een lokale, betrokken én meedenkende IT partner? ilionx Groningen helpt je verder.

neem contact op
Link gekopieërd