waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
X Achtergrond

Op zoek naar een IT bedrijf in Zwolle? Wij zijn jouw lokale IT partner.

Samen en dichtbij. 220 bevlogen en betrokken professionals slaan dagelijks de handen ineen. Een regio met een mooie verscheidenheid aan bedrijven en instellingen, groot en klein, met ‘groei’ als gezamenlijk doel.

Over ilionx Zwolle

Wij verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. ilionx biedt onder andere oplossingen op het gebied van: digitale strategie, cloud applicaties, data & AI, hyperautomation en managed services. Van mobiele apps tot flexibele digitale werkplekomgevingen en van business intelligence projecten tot machine learning- en adoptieprojecten. Deze combinatie maakt ilionx als IT bedrijf uniek.

“De actie van ilionx vol jōnetsu (情熱), oftewel passie, heeft voor ons de doorslag gegeven. ilionx had passie voor het product van Okura. Dat heeft veel indruk gemaakt."

Femke Groeneveld-Weller, Deputy General Manager bij Hotel Okura Amsterdam

Lokaal actief, landelijk aanwezig

Onze vestiging in Zwolle bestaat uit 120 gedreven, ervaren, slimme en een tikkeltje eigenzinnige IT professionals die dagelijks gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant uitvoeren. Doordat we werken volgens het local-voor-local principe, zijn we altijd dichtbij, zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bevlogen doen we waar we goed in zijn en zorgen we voor blijvende impact en leveren we oplossingen die ertoe doen. Zo helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)

Onze klanten in de regio Zwolle zijn voornamelijk actief binnen overheids-, zorg-, financiële- en verzekeringsinstellingen. ilionx werkt graag mét in plaats van voor de klant. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor onder andere: De Nederlandsche Bank, het Kadaster, Rabobank, Zehnder group, Hotel Okura, Abbott, Wensink, Univé en Engie.

Behoefte aan een lokale, betrokken én meedenkende IT partner? ilionx Zwolle helpt je verder.

neem contact op
Link gekopieërd