waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
X Achtergrond

Op zoek naar een IT bedrijf in Amersfoort? Wij zijn jouw lokale IT partner.

Dichtbij en betrokken. Maar ook recht voor z’n raap. 50 bevlogen professionals inspireren en innoveren. In een bruisende regio waar innovatie voor bedrijven centraal staat en waar de dynamiek van creativiteit en vooruitgang voelbaar is. Met Amersfoort als uitvalsbasis, een stad die floreert dankzij haar unieke combinatie van historische charme en moderne dynamiek.

Over ilionx Amersfoort

Wij verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. ilionx biedt onder andere oplossingen op het gebied van: digitale strategie, cloud applicaties, data & AI, hyperautomation en managed services. Van mobiele apps tot flexibele digitale werkplekomgevingen en van business intelligence projecten tot machine learning- en adoptieprojecten. Deze combinatie maakt ilionx als IT bedrijf uniek.

"ilionx sprong er direct uit. Met name door hun constructieve schets van de mogelijke datastructuur. Dat gaf ons het vertrouwen dat ilionx onze business en uitdaging begreep.”

Trynke de Jong, Product owner van Lifelines

Lokaal actief, landelijk aanwezig

Onze vestiging in Amersfoort bestaat uit meer dan 50 gedreven, ervaren, slimme en een tikkeltje eigenzinnige IT professionals die dagelijks gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant uitvoeren. Doordat we werken volgens het local-voor-local principe, zijn we altijd dichtbij, zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bevlogen doen we waar we goed in zijn en zorgen we voor blijvende impact en leveren we oplossingen die ertoe doen. Zo helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)

Onze klanten in de regio Almere zijn voornamelijk actief binnen de sectoren (semi)overheid, telecom, retail en industrie. ilionx werkt graag mét in plaats van voor de klant. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten en opdrachten geleid voor onder andere: DICTU, KPN, Lifelines, Ctgb en de Goede Doelen Loterijen.

Behoefte aan een lokale, betrokken én meedenkende IT partner? ilionx Amersfoort helpt je verder.

neem contact op
Link gekopieërd