Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Op zoek naar een IT bedrijf in Maastricht? Wij zijn jouw lokale IT partner.

Dichtbij en samen. Ruim 200 professionals zetten zich in voor innovatie en impact. Daar waar de industrie groeit, het ondernemersklimaat zeer gunstig is en de bourgondische gezelligheid gecombineerd wordt met gedrevenheid en kwaliteit.

Over ilionx Maastricht

Wij verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. ilionx biedt onder andere oplossingen op het gebied van: data analytics, application development, business innovations, management consulting en cloud & security. Van mobiele apps tot flexibele digitale werkplekomgevingen en van user experience- en cloudprojecten tot adoptie- en beheeroplossingen. Deze combinatie maakt ilionx als IT bedrijf uniek.

“Door deze fijne samenwerking en het goede verloop van de uitrol van Windows 10, zie ik het huidige Office-project met ilionx ook heel zonnig tegemoet.”

Henk Bijl, ICT-manager bij AZL

Lokaal actief, landelijk aanwezig

Onze vestiging in Maastricht bestaat uit rum 200 gedreven, ervaren, slimme en een tikkeltje eigenzinnige IT professionals die dagelijks gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant uitvoeren. Doordat we werken volgens het local-voor-local principe, zijn we altijd dichtbij, zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bevlogen doen we waar we goed in zijn en zorgen we voor blijvende impact en leveren we oplossingen die ertoe doen. Zo helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)

Onze klanten in de regio Maastricht zijn voornamelijk actief binnen mobiele telefonie, overheids-, zorg-, financiële- en verzekeringsinstellingen. ilionx werkt graag mét in plaats van voor de klant. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor onder andere: VodafoneZiggo, AZL, Medtronic, MercedesBenz, MUMC+, Sitech en DAF.

Behoefte aan een lokale, betrokken én meedenkende IT partner? ilionx Maastricht helpt je verder.

Laat je gegevens achter en dan neemt een van onze experts contact met je op.

Neem contact op
Link gekopieërd