Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Op zoek naar een IT bedrijf in Amsterdam? Wij zijn jouw lokale IT partner.

Dichtbij en betrokken. Maar ook recht voor z’n raap. 150 bevlogen professionals inspireren en innoveren. In onze hoofdstad en in een regio waar het financiële hart nog steeds klopt en waar het IT-brein voldoende uitdagingen heeft.

Over ilionx Amsterdam

Wij verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. ilionx biedt onder andere oplossingen op het gebied van: data analytics, application development, business innovations, management consulting en cloud & security. Van mobiele apps tot flexibele digitale werkplekomgevingen en van business intelligence projecten tot machine learning- en adoptieprojecten. Deze combinatie maakt ilionx als IT bedrijf uniek.

"Het mooie aan het partnership met ilionx is dat zij met ons mee groeien. Zo’n partner gun ik ieder bedrijf!”

Maurice van Veghel, CIO bij Sligro Food Group

Lokaal actief, landelijk aanwezig

Onze vestiging in Amsterdam bestaat uit meer dan 150 gedreven, ervaren, slimme en een tikkeltje eigenzinnige IT professionals die dagelijks gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant uitvoeren. Doordat we werken volgens het local-voor-local principe, zijn we altijd dichtbij, zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bevlogen doen we waar we goed in zijn en zorgen we voor blijvende impact en leveren we oplossingen die ertoe doen. Zo helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)

Onze klanten in de regio Amsterdam zijn voornamelijk actief binnen de sectoren finance, retail en industrie. ilionx werkt graag mét in plaats van voor de klant. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten en opdrachten geleid voor onder andere: KLM, ABN AMRO, Euretco, WE FashionSligro Food Group, VodafoneZiggo en KPMG.

Behoefte aan een lokale, betrokken én meedenkende IT partner? ilionx Amsterdam helpt je verder.

Laat je gegevens achter en dan neemt een van onze experts contact met je op.

Neem contact op
Link gekopieërd