waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Bergman Clinics succesvol live!

Donderdag 9 mei jl. zijn alle vestigingen van Bergman Clinics (onlangs gefuseerd met NL Healthcare Clinics) succesvol live gegaan met het EPD van ChipSoft: HiX.

In de afgelopen 1,5 jaar heeft ilionx (voorheen ICTZ) op veel vlakken ondersteuning geboden om te komen tot dit mooie resultaat. Bergman Clinics is al jarenlang klant bij ilionx (voorheen ICTZ). Met de fusie en de overstap naar ChipSoft HiX, heeft ilionx (voorheen ICTZ) ook via deze weg toe kunnen werken naar een succesvolle livegang.

NL Healthcare Clinics heeft destijds de keuze gemaakt voor HIP (Healthcare Information Platform) van ilionx (voorheen ICTZ). Met het oog op maximale ontzorging en de garanties op performance en beschikbaarheid rondom de techniek heeft NL Healthcare Clinics zich volledig kunnen richten op de overstap van de bestaande EPD’s naar ChipSoft HiX. Met de formele goedkeuring op de fusie begin dit jaar, is er alles aan gedaan om te komen tot één gezamenlijke Bergman Clinics omgeving. Ook op het functionele vlak heeft ilionx (voorheen ICTZ) haar bijdrage geleverd door de inzet van diverse consultants rondom de conversie, inrichting, opleiding en ondersteuning bij de livegang. ilionx (voorheen ICTZ) blikt terug op een intensief en bewogen project en kijkt uit naar een verdere samenwerking!

Link gekopieërd