waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
X Achtergrond

Op zoek naar een IT bedrijf in Almere? Wij zijn jouw lokale IT partner.

Dichtbij en betrokken. Maar ook recht voor z’n raap. 50 bevlogen professionals inspireren en innoveren. In een bruisende regio waar innovatie voor bedrijven centraal staat en waar de dynamiek van creativiteit en vooruitgang voelbaar is. Met Almere als uitvalsbasis, een stad die gedijt op haar unieke synergie tussen moderniteit en natuurlijke schoonheid.

Over ilionx Almere

Wij verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. ilionx biedt onder andere oplossingen op het gebied van: digitale strategie, cloud applicaties, data & AI, hyperautomation en managed services. Van mobiele apps tot flexibele digitale werkplekomgevingen en van business intelligence projecten tot machine learning- en adoptieprojecten. Deze combinatie maakt ilionx als IT bedrijf uniek.

"Na de Go-Live werden we niet in de steek gelaten. Natuurlijk moeten onze mensen het op korte termijn zelf kunnen, maar deze flexibiliteit van ilionx wordt wel heel erg gewaardeerd.”

Erik Achterkamp, CFO van Komori International Europe

Lokaal actief, landelijk aanwezig

Onze vestiging in Almere bestaat uit meer dan 50 gedreven, ervaren, slimme en een tikkeltje eigenzinnige IT professionals die dagelijks gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant uitvoeren. Doordat we werken volgens het local-voor-local principe, zijn we altijd dichtbij, zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bevlogen doen we waar we goed in zijn en zorgen we voor blijvende impact en leveren we oplossingen die ertoe doen. Zo helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)

Onze klanten in de regio Almere zijn voornamelijk actief binnen de sectoren finance, retail en industrie. ilionx werkt graag mét in plaats van voor de klant. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten en opdrachten geleid voor onder andere: Komori, Tony’s Chocolonely, Fonds Gehandicaptensport en Hearst.

Behoefte aan een lokale, betrokken én meedenkende IT partner? ilionx Almere helpt je verder.

neem contact op
Link gekopieërd