waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx Zwolle

Samen en dichtbij. Ruim 100 bevlogen en betrokken professionals slaan dagelijks de handen ineen. Een regio met een mooie verscheidenheid aan bedrijven en instellingen, groot en klein, met ‘groei’ als gezamenlijk doel.

Vestiging Zwolle

Wij verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. ilionx biedt onder andere oplossingen op het gebied van: data analytics, application development, business innovations, management consulting en cloud & security. Van mobiele apps tot flexibele digitale werkplekomgevingen en van user experience projecten tot adoptie- en beheeroplossingen.

Dichtbij
Onze vestiging in Zwolle bestaat uit ruim 100 gedreven, ervaren, slimme en een tikkeltje eigenzinnige professionals die dagelijks gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant uitvoeren. Doordat we werken volgens het local-voor-local principe, zijn we altijd dichtbij, zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bevlogen doen we waar we goed in zijn en zorgen we voor blijvende impact en leveren we oplossingen die ertoe doen. Zo helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)
Onze klanten zijn voornamelijk actief binnen overheids-, zorg-, financiële- en verzekeringsinstellingen. ilionx werkt graag mét in plaats van voor de klant. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor onder andere: De Nederlandsche Bank, het Kadaster, Rabobank, Zehnder group, Hotel Okura, Abbott, Wensink, Univé en Engie.

“De actie van ilionx vol jōnetsu (情熱), oftewel passie, heeft voor ons de doorslag gegeven. ilionx had passie voor het product van Okura. Dat heeft veel indruk gemaakt."

Femke Groeneveld-Weller, Deputy General Manager bij Hotel Okura Amsterdam

Welkom!

 • ilionx Zwolle

  Hanzeallee 26
  8017 KZ Zwolle
  088 059 05 00

 • Parkeren

  Parkeren kan bij ons voor de deur (of eigenlijk naast ons pand). Laat je weten als je met de auto op bezoek komt? Dan reserveren we een plekje!

 • Openbaar vervoer

  Onze vestiging is prima bereikbaar met het OV. Vanuit het NS Station van Zwolle is het slechts een korte wandeling. Het station verlaten aan de zuid-zijde (Hanzelaan) en Lübeckplein oversteken. Rechtsaf op de Koggelaan en over de loop- en fietsbrug de Bremenstraat in. Op de hoek van de straat vind je ons pand.

Link gekopieërd