waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
IT advies | IT bedrijf ilionx | IT advies op maat

IT advies op maat is bij ilionx het uitgangspunt.

De mogelijkheden op het gebied van IT lijken soms eindeloos. Een keuze maken is geen gemakkelijke opgave. IT advies op maat is daarom altijd ons uitgangspunt.

Professioneel en bevlogen doen we de dingen die we doen. Vakkundig en ondernemend. Met ruim 900 medewerkers hebben wij zowel de snelheid en specialistische kennis van nichepartijen in huis als de slagkracht en schaalgrootte van grote partijen. Deze combinatie maakt ilionx als IT bedrijf uniek.

Meer dan alleen IT advies

Dat vraagt om een betrokken, meedenkende en lokale IT partner met relevante kennis en ervaring in huis om organisaties voorop te laten lopen. Door onze kennis op zowel juridisch, management als IT-niveau maken wij onderscheid in de gehele keten. Als digitale partner ondersteunen wij onze klanten middels IT advies op maat bij het snel inspelen op veranderingen in de markt en het kiezen voor innovaties die voor jouw organisatie relevant zijn.

IT advies op maat: landelijk actief, lokaal aanwezig

Met vestigingen in GroningenAmsterdamUtrechtZwolleMaastrichtDen BoschEindhoven en Hoorn kunnen wij organisaties op lokaal niveau ondersteunen en tegelijkertijd gebruikmaken van de aanwezige expertise in de gehele organisatie.

Als IT bedrijf verbinden we mensen en processen met de nieuwste technologieën. Dit doen we o.a. op het gebied van business innovations, applications, data analytics, cloud en security en architecture en integration. Van mobiele apps tot flexibele digitale werkplekomgevingen en van machine learning tot adoptieprojecten en beheeroplossingen.

Wij voelen ons thuis in diverse markten

Wist je dat wij niet alleen kennis hebben van ons vakgebied, maar ook van jouw branche? Zo hebben we jarenlang ervaring én onze klantenkring opgebouwd in onder andere de zorg, overheid, retail en financiële wereld. Dat is wat ilionx kenmerkt als IT-kennispartner. We kunnen je immers pas doelgericht ondersteunen en voorzien van passend IT advies als we begrijpen wat IT betekent voor jouw dienstverlening. Dat is precies de reden waarom er bij ons ex-artsen, -verplegers en -zorgmedewerkers werken. Of mensen die hebben gewerkt bij een gemeente of waterschap. Het maakt namelijk nogal uit of jouw klantenkring bestaat uit patiënten, burgers, bedrijven of consumenten.

Wij gaan en staan voor kwaliteit

  • MVO Prestatieladder

Wat je IT-uitdaging ook is, wij helpen je verder met advies op maat.

Laat je gegevens achter en dan neemt een van onze experts contact met je op.

Neem contact op
Link gekopieërd