waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

houd je database en servers in de gaten

Signaleren van mogelijke verstoringen en het voorkomen ervan.

neem contact op
X Achtergrond

ProActive Monitor en Dashboards: houd je database en servers in de gaten.

Potentiële databaseproblemen zijn vaak al zichtbaar voordat sprake is van een echte verstoring. Hét moment om in te grijpen zal je denken. Dat klopt, maar het signaleren van mogelijke verstoringen is niet eenvoudig, laat staan het voorkomen ervan. Je kan nu eenmaal niet de hele dag je databases, servers en processen controleren. Je kan het wel láten controleren, met behulp van ProActive Monitor van ilionx.

ProActive Monitor is speciaal ontwikkeld voor het monitoren en onderhouden van ChipSoft HiX databases en servers. Naast het controleren van server(s) en de databases, automatiseert de software ook een groot aantal standaard onderhoudstaken waardoor de database in een optimale conditie blijft. De ilionx ProActive Monitor bewaakt een groot aantal zaken binnen jouw HiX database omgeving zoals hardware fouten, database locks, status van SQL taken (back-ups) etc etc. Daarnaast voorziet ProActive Monitor in het automatisch uitvoeren van taken zoals het herindexeren, bijwerken van statistics en herstellen van forwarded records. Dit in samenspraak met het ziekenhuis in een overeengekomen onderhoudswindow.

De uitgebreide Dashboards – beschikbaar via de Management Suite – vatten vervolgens de afwijkingen en bijzonderheden gedetailleerd samen. Monitoring en rapportage dus, waarbij de aanbevelingen in de rapportage een echt pluspunt vormen.

Je ziet, je staat er met ProActive Monitor en Dashboards niet alleen voor! ilionx houdt je systemen 24 uur per dag, 7 dagen per week in de gaten en in de meeste gevallen lossen wij de problemen proactief op. In alle andere gevallen nemen we contact met je op om samen te komen tot een oplossing. Je kunt altijd terugvallen op onze expertise.

Link gekopieërd