waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

managed services

Hoe kan ik het dagelijkse IT-beheer veilig uit handen geven en daarbij zelf de regie houden, zodat ik mij meer kan focussen op innovatie?

neem contact op
managed services

Ontzorgen met betrouwbare managed services.

Je verandert weinig aan het feit dat je organisatie steeds afhankelijker wordt van IT. Gelukkig hoef je daar niet langer wakker van te liggen. Waar je eerder zelf de verantwoordelijkheid droeg voor het beheer van je IT, wordt deze nu verlegd naar onze experts. Met goed opgeleide IT-professionals en op maat gemaakte tooling beheren we efficiënt applicaties, datawarehouses, werkplekken en centrale servicedesks. Daarnaast kun je bij ilionx terecht voor 7×24 uur support op je applicaties en omgevingen en leveren we een uitgebreid portfolio aan securitydiensten. We brengen eenvoud en rust, waardoor jij je weer kunt focussen op je core business.

Maak ruimte voor innovatie en vernieuwing

Door de toegenomen complexiteit van IT en het gebrek aan kennis, tijd en ervaring bij medewerkers, komen organisaties voor een flinke uitdaging te staan. Met managed services bieden we je een kans om vooruitstrevend te zijn, nieuwe diensten te ontwikkelen en te innoveren door de slimme inzet van IT. Er wordt een stabiele en veilige basis gecreëerd, waarmee jij volledig in control bent als het gaat om je business. We hebben hierbij speciale aandacht voor kwaliteit en security. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de bereikbaarheid, continuïteit of veiligheid van je IT-systemen. In plaats daarvan word je juist onafhankelijk van technologie en kun je weer vooruitkijken.

Kwalitatieve en betrouwbare IT-outsourcing

Met ilionx als partner aan je zijde staan kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. We hebben de juiste tooling in huis om beheer zo efficiënt mogelijk te maken. Het op- en afschalen van diensten kan snel worden gerealiseerd. Juist behoefte aan maatwerk? Ook daarin denken we graag met je mee. We staan dichtbij door een hoge mate van betrokkenheid op strategisch én operationeel niveau. Onze experts zijn vlak bij jou aan het werk en komen regelmatig bij je over de vloer. Ze spreken de taal van IT en de taal van jouw business. Zo leveren we vanuit persoonlijk contact, kennis en techniek een waardevolle bijdrage aan jouw doelstellingen.

klanten aan het woord

CB
Hezelburcht

Hoe Hezelburcht met bewustwording de cloudwerkplek sterk beveiligt

lees verder
PD Groep

Managed Workplaces voorziet medewerkers PD Groep van een beveiligde werkplek op maat

lees verder
Sitech

Sitech beschermt IT-landschap optimaal dankzij innovatieve detectiemethode SOC

lees verder
Mijn Aansluiting

Technische health check voor Mijn Aansluiting voor verdere groei in (IT-)volwassenheid

lees verder

onze diensten

managed services

Hulp nodig bij het (door)ontwikkelen en beheren van complexe IT-systemen?

neem contact op
Link gekopieërd