waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

digitale strategie & architectuur

Hoe kan ik voor mijn organisatie optimaal gebruikmaken van de ontwikkelingen in digitale technologie en daarin toekomstbestendige keuzes maken?

neem contact op
digitale strategie & architectuur | digital strategy & architecture

Ontwikkelen en realiseren van digitale strategie en architectuur.

De ontwikkelingen in de markt gaan snel. Als organisatie wil je vooroplopen en blijven voldoen aan de wensen van je afnemers. Hoe je dit realiseert? Door je systemen flexibel in te richten, een goede interne innovatiecultuur op te zetten en slim in te spelen op veranderingen. Oftewel: door volledige harmonie tussen je digitale strategie en businessstrategie aan te brengen. Architectuur geeft inzicht in het effect van veranderingen. Het geeft de gewenste richting aan het vullen van roadmaps. Met een sterke architectuur ontstaat er overzicht en inzicht in de samenhang tussen bedrijfsprocessen, organisatie en technologie. Daarmee ontstaat grip op de complexiteit en worden de juiste beslissingen genomen.

Implementatie van A tot Z

Eenvoud voert de boventoon. Door de architectuur kan een heldere IT-strategie worden gedefinieerd. Als ilionx voor jou een IT-strategie opstelt, is deze praktisch en uitvoerbaar. We verplaatsen ons in jouw wereld, waarbij we vakkennis koppelen met domeinkennis. Hierin draait het niet alleen om het gebruik van applicaties, maar ook om verandermanagement, data governance, risicomanagement en beheerprocessen. Onze expertise op het gebied van architectuur en technologie wordt versterkt met onze ervaring in digitale verandertrajecten. Zo ondersteunen we je van A tot Z bij het opstellen en implementeren van de IT-strategie. Daarbij laten we de technologie aansluiten op de verwachtingen en wensen van jouw organisatie, zoals functionaliteit, beschikbaarheid, flexibiliteit en schaalbaarheid. Het blijft niet bij een op papier uitgewerkte strategie. Het wordt een aanpak die tot leven komt en de organisatie optimaal ondersteunt.

Naar binnen én buiten kijken

Om dit te realiseren, gaan we samen aan de slag. We starten met het plaatsen van een duidelijke stip op de horizon, gebaseerd op jouw missie en visie. Het is logisch dat je niet alle technologische mogelijkheden kent. We dragen onze kennis en kunde daarom graag over. We laten in inspiratiesessies de mogelijkheden zien voor jouw organisatie, van innovaties op het gebied van cloud tot artificial intelligence (AI) en machine learning tot hyperautomation. In de Le Blanc Academy leiden we je medewerkers op op het gebied van analyse en architectuur van business en informatie. Zo blijf je innovatief, creëer je een wendbare organisatie en laat je de concurrentie ver achter je.

klanten aan het woord

Provincie Overijssel

Hoe provincie Overijssel met een nieuw CMS klaar is voor de toekomst

lees verder
GVB
De Alliantie

Het nieuwe applicatiehuis: hoe De Alliantie aan een wendbare IT-architectuur bouwt

lees verder

onze diensten

digitale strategie & architectuur | digital strategy & architecture

Hulp nodig bij keuzes voor architectuur plus inrichting en implementatie van technologie?

neem contact op
Link gekopieërd