waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Microsoft Healthcare campagne

Partnership Microsoft en ilionx

Microsoft Healthcare campagne

ilionx werkt nauw samen met Microsoft Nederland om bestaande en nieuwe zorgklanten te adviseren in het Cloud migratie vraagstuk en de Cloud modernisering mogelijkheden.

De innovatie die het Microsoft Cloud platform en de ilionx Healthcare oplossingen samen bieden voor de eindklanten worden specifiek uitgewerkt in een Cloud Solution Assessment of klant workshop. Verken jouw mogelijkheden op deze pagina.

Veel zorginstanties willen profiteren van kostenefficiëntie, schaalbaarheid, veiligheid en andere voordelen die de cloud biedt. Hoewel de voordelen zeker de moeite waard zijn, kan het migratietraject complex zijn.

Voor een succesvolle migratie moet je bepalen hoe je het volgende gaat aanpakken: 

  • Het bepalen van de doelen en het maken van het eerste cloud-migratieplan. 

  • Het beoordelen van je on-premises omgeving om inzicht te krijgen in de migratie van workloads en applicaties. 

  • De uitvoering van de migratie met zo min mogelijk gevolgen voor jouw organisatie. 

  • Het toezicht op het beheer van cloud resources na de migratie, voor een optimaal rendement. 

Migratie naar de cloud hoeft niet moeilijk te zijn. Met de juiste tools en begeleiding zorg je voor een snel en soepel migratieproject. Zo ben je klaar voor de toekomst!

Healthcare Platform beschrijving

Veel ziekenhuizen hebben strategische doelstellingen op het gebied van waarde voor de patient, zorg op afstand en samenwerken in de regio. Data speelt een cruciale rol in het waarmaken van deze ambities. Het zorglandschap zal ook gaan veranderen: nieuwe bekostigingssystematiek, focus op zinnige zorg, nieuwe technologisch mogelijkheden.

Hierom zijn ziekenhuizen vaak op zoek naar een dataplatform waarmee zij slim gebruik kunnen maken van hun gegevens, maar ook flexibel om kunnen gaan met toekomstige ontwikkelingen. Het moet eenvoudig mogelijk zijn om data uit het EPD te combineren met andere interne en externe bronnen. Kortom een platform dat open en schaalbaar.

ilionx biedt met haar Healthcare Data Platform zo’n platform. We leveren de basis met 80% van de gegevens die een ziekenhuis nodig heeft. We leren het team van het ziekenhuis middels “training on the job’  het platform verder uit te bouwen. Denk hierbij aan zelf nieuwe bronnen aansluiten, zelf analyses doen en dit ook mogelijk maken voor alle afdelingen in het huis, inclusief data science.

Van de 1.000 medewerkers bij ilionx, zijn er zo’n 200 die zich bezighouden met data, waaronder diverse ex-artsen, verplegers en zorgmanagers. ilionx helpt zo’n 180 zorginstellingen met hun digitale transformatie, zoals Isala, CWZ en HMC. 7 van de 10 ziekenhuizen in Nederland nemen IT-diensten van ilionx af.

Cloud Solution Assessment Data

Het assessment is inzetbaar om jouw de huidige Data Warehouse of Data Platform te beoordelen voor een mogelijke migratie naar de cloud.

De scan en advies helpt jouw systemen te moderniseren en te bepalen welke onderdelen en toepassingen geschikt zijn voor een overgang naar de cloud. 

ilionx heeft ruime ervaring met de uitvoering van het assessment en helpt je graag om inzicht te krijgen in de Cloud mogelijkheden. Geavanceerde en moderne tooling is voor het verkrijgen van cloud kosten en voordelen.

Stuur bij interesse een e-mail naar info@ilionx.com of licenties@ilionx.com. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem contact op
Link gekopieërd