waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Microsoft Overheid campagne

Partnership Microsoft en ilionx

Microsoft Overheid campagne

ilionx werkt nauw samen met Microsoft Nederland om bestaande en nieuwe overheidsklanten te adviseren in het Cloud migratie vraagstuk en de Cloud modernisering mogelijkheden.

De innovatie die het Microsoft Cloud platform en de ilionx overheid oplossingen samen bieden voor de eindklanten worden specifiek uitgewerkt in een Cloud Solution Assessment of klant workshop. Verken jouw mogelijkheden op deze pagina.

Veel overheden willen profiteren van kostenefficiëntie, schaalbaarheid, veiligheid en andere voordelen die de cloud biedt. Hoewel de voordelen zeker de moeite waard zijn, kan het migratietraject complex zijn.

Voor een succesvolle migratie moet je bepalen hoe je het volgende gaat aanpakken: 

  • Het bepalen van de doelen en het maken van het eerste cloud-migratieplan.

  • Het beoordelen van je on-premises omgeving om inzicht te krijgen in de migratie van workloads en applicaties. 

  • De uitvoering van de migratie met zo min mogelijk gevolgen voor jouw organisatie.

  • Het toezicht op het beheer van cloud resources na de migratie, voor een optimaal rendement. 

Migratie naar de cloud hoeft niet moeilijk te zijn. Met de juiste tools en begeleiding zorg je voor een snel en soepel migratieproject. Zo ben je klaar voor de toekomst!

De Woningvoorspeller

Gemeenten die bezig zijn met nieuw te bouwen en in te richten wijken en straten staan regelmatig voor dezelfde vraag. Welke woningen moeten waar worden gebouwd en voor wie eigenlijk? ilionx ontwikkelde samen met de gemeente Zuidhorn De Woningvoorspeller.

Deze beslissingsondersteunende oplossing gebaseerd op Microsoft Azure helpt bij het bepalen van de optimale mix van woningen bij de aanleg van nieuwe wijken. Hierdoor kan zelfs op straatniveau worden bepaald hoeveel én welk type woningen – huur of koop, vrijstaand of 2 onder één kap – gebouwd moeten worden. Niet alleen het type woning kan voorspeld worden, maar ook het aantal woningen dat nodig is, op basis van de voorspelde bevolkingsgroei en -samenstelling.

Onegov 365

Binnen de overheid is zaakgericht werken inmiddels de standaard geworden. Bij ilionx ondersteunen we het zaakgericht werken met het zaaksysteem Onegov. Dit is volledig gebouwd binnen Microsoft Azure, Microsoft Dynamics 365 en Office 365 en beschikt daardoor automatisch wereldwijd over het meest gebruikte cloudplatform om samen te werken; zowel binnen de traditionele grenzen van organisaties, als ook daarbuiten.

Onze oplossing is ontwikkeld vanuit het concept van (co)creatie, samenwerken, delen, vindbaarheid en betrouwbaarheid. Alle toepassingen zijn volledig geïntegreerd en worden aangeboden in een uniforme en logische interface, ook op een mobiel apparaat.

Cloud Solution Assessment Data

Het assessment is inzetbaar om jouw de huidige Data Warehouse of Data Platform te beoordelen voor een mogelijke migratie naar de cloud.

De scan en advies helpt jouw systemen te moderniseren en te bepalen welke onderdelen en toepassingen geschikt zijn voor een overgang naar de cloud. 

ilionx heeft ruime ervaring met de uitvoering van het assessment en helpt je graag om inzicht te krijgen in de Cloud mogelijkheden. Geavanceerde en moderne tooling is voor het verkrijgen van cloud kosten en voordelen.

Stuur bij interesse een e-mail naar info@ilionx.com of licenties@ilionx.com. 

Microsoft Dynamics 365 Advanced Migration Assessment

De Dynamics 365 Advanced Migration Assessment (AMA) helpt klanten hun huidige bedrijfsprocessen in Dynamics CRM in kaart te brengen. Het assessment geeft een overzicht van de Dynamics 365 mogelijkheden, geeft een indruk van de nieuwe functionaliteit en verbeteringen in Dynamics 365.

De AMA levert verschillende workshops en een kwalitatieve inventarisatie die nodig is voor grootzakelijke klanten of klanten een complexe Dynamics 365-migratie. Stuur bij interesse een e-mail naar info@ilionx.com of licenties@ilionx.com. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem contact op
Link gekopieërd