waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Implementaties en integraties vergemakkelijken

Apps als onderdeel van het Salesforce-platform

Salesforce Administrator Training | Salesforce Executive Training | Salesforce Pardot in 1 day training | Salesforce Sales Training

Salesforce apps

Naast Industry Templates bieden wij door ons ontwikkelde apps als onderdeel van het Salesforce-platform om implementaties en integraties te vergemakkelijken. Deze apps bevatten componenten die veel gevraagd en dus gebruikt worden en ze passen nagenoeg bij elke implementatie, ongeacht grootte van de organisatie en branche.

De apps zijn ontwikkeld met efficiënte implementaties in gedachten. Omdat iedere implementatie uniek is bieden we met deze apps maximale flexibiliteit en zekerheid, alle componenten in de apps worden intensief getest en onderhouden. Daarnaast zijn de apps in hoge mate aanpasbaar, ze kunnen desgewenst worden uitgebreid en toegespitst op de gewenste werkprocessen die voor jouw implementatie van belang zijn.

Veel gebruikte apps zijn:

  • Het Financial Framework is een app waarmee het mogelijk is om Salesforce te koppelen aan Exact.
  • De Billing Engine is een beproefde app om factureren vanuit Salesforce mogelijk te maken, ook voor complexe processen.
  • De Lightning Signature app maakt het mogelijk om een handtekening van de klant rechtstreeks in Salesforce te ontvangen. Sneller kan het niet!
Link gekopieërd