Finance

Innovatiekracht van je organisatie hoog houden.

Binnen de financiële sector gebeurt een hoop. Traditionele verdienmodellen veranderen of staan onder druk.

Nieuwe concurrenten (uit binnen- en buitenland) betreden de markt, digitale ontwikkelingen als mobiel en contactloos betalen dwingen bestaande spelers om sneller te innoveren.

Bedrijven staan aan alle kanten onder druk. De overheid scherpt wet- en regelgeving voortdurend aan, privacy en security van beschikbare data staat hoog op de agenda van directies. Klanten worden kritischer op de kwaliteit van de dienstverlening, digitale betaalmogelijkheden en bereikbaarheid. Met deze vraagstukken hebben we bij ilionx behoorlijk wat ervaring opgebouwd.

We bieden branchespecifieke oplossingen en blauwdrukken die ervoor zorgen dat de innovatiekracht van je organisatie hoog is – nu en in de toekomst.

We helpen bij het inrichten van de IT-infrastructuur en informatievoorziening. Hierdoor hebben medewerkers en klanten altijd en overal de juiste informatie tot hun beschikking, inclusief applicaties en werkplekken. En, minstens zo belangrijk: met onderliggende platformen die altijd klaar zijn voor de toekomst.

Onze experts helpen bij:

  • Het optimaliseren van de informatievoorziening en bedrijfsprocessen (Lean IT)
  • Het voldoen aan wet- en regelgeving, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
  • Systeemintegratie
  • Datamanagement en data analytics
  • Applicatieontwikkeling en -beheer (DevOps en Continuous Delivery)

Wil jij de innovatiekracht van je organisatie hoog houden? Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak
Ilionx logo