waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

hyperautomation & integration

Hoe werk ik productiever en verhoog ik mijn klantwaarde door processen (verder) te automatiseren?

neem contact op
hyperautomation | RPA | Workflow | Integration | AI

Verbeteren van processen door hyperautomation en systeemintegratie.

Hoe kun je je medewerkers en hun vaardigheden optimaal inzetten? Hyperautomation en integration maken processen efficiënter en zijn randvoorwaarden om ruimte te creëren voor groei en innovatie. Waar integratie zorgt voor soepele data-uitwisseling, leidt automatisering van herhalende processen tot meer snelheid en effectiviteit. Hierdoor kunnen medewerkers hun tijd en energie weer gebruiken om je organisatie naar een hoger niveau te tillen. Dit leidt tot tevreden klanten die sneller worden geholpen, medewerkers die meer plezier en uitdaging in hun werk hebben én een hoger rendement.

Investering in wendbaarheid en efficiëntie

In een digitale toekomst zijn data, technologie en processen naadloos en op intelligente wijze met elkaar verbonden. Hyperautomation past geavanceerde technologie toe, zoals Artificial Intelligence (AI) en Robotic Process Automation (RPA), om essentiële processen steeds verder te automatiseren. Integratie en de bijbehorende inzet van API’s vereenvoudigen implementaties en versnellen de ontwikkeling van nieuwe diensten.

Maar welke combinatie van tools ondersteunt jouw organisatie het best? En hoe laat je deze succesvol integreren? Integratie en hyperautomation versterken elkaars voordelen. Onze experts passen daarom een combinatie toe van onder andere RPA, AI, low-code applicatieontwikkeling, Business Process Management (BPM), workflow, rules en Smart Analytics om processen steeds verder te automatiseren en te zorgen voor een naadloze integratie van processen en systemen. In onze aanpak en keuzes behouden we wendbaarheid en werken mens en technologie optimaal samen.

Passende expertise bij elke stap

Succesvol veranderen vraagt om kennis van strategie, technologie én cultuur. Daarom leveren we geen standaardoplossing, maar een geïntegreerde en naar wens geconfigureerde oplossing met passende begeleiding. We denken mee op de manier die jij prettig vindt. Heb je behoefte aan een gedetailleerd plan of juist consultancy met helikopterview? Graag denken we mee over je IT-architectuur of applicatiemodernisatie, verzorgen we de implementatie en realisatie, de adoptie binnen de organisatie, en indien gewenst, het beheer. Voor elk onderdeel in jouw digitale strategie staat ons team aan experts voor je klaar.

klanten aan het woord

ProRail | Hyperautomation & Integratie
AZ Delta

Hoe AZ Delta met een zorgrobot het weggooien van maaltijden voorkomt

lees verder
Stam Group | Hyperautomation toegepast bij autobedrijf Stam Group

Hoe een robot bij autobedrijf Stam Groep bijdraagt aan de klanttevredenheid

lees verder
Bergman Clinics

Hoe robot Robin 24/7 aan het werk is voor Bergman Clinics

lees verder
UWV

Hoe UWV samen met ilionx en IBM binnen 6 weken het tijdelijke NOW-programma lanceerde

lees verder
CBR | Hyperautomation bij het CBR

Hoe het CBR 60% van haar 700 duizend medische beoordelingen automatiseerde

lees verder
RIVM
Mijn Aansluiting

Technische health check voor Mijn Aansluiting voor verdere groei in (IT-)volwassenheid

lees verder

onze diensten

hyperautomation | RPA | Workflow | Integration | AI

Hulp nodig bij hyperautomation en integratie van processen en applicaties?

neem contact op
Link gekopieërd