waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

samen staan we sterker

Het is daarom voor ons vanzelfsprekend om na te denken over de positieve bijdrage die we kunnen leveren aan onze samenleving. Die bijdrage leveren we zowel op lokaal als op nationaal niveau.

wil je meer weten?
X Achtergrond

Samen staan we sterker.

Het is daarom voor ons vanzelfsprekend om na te denken over de positieve bijdrage die we kunnen leveren aan onze samenleving. Die bijdrage leveren we zowel op lokaal als op nationaal niveau. Nationaal, door scherp te zijn op de pijlers people, planet en profit. En lokaal via onze acht vestigingen, verspreid over heel Nederland. Letterlijk dichtbij onze medewerkers, klanten en de lokale gemeenschap. Dé plek waar we graag impact maken.

Onze initiatieven

Sponsoring

​​​​​​​ilionx Maastricht voor Only Friends Limburg

Vanuit onze vestiging in Maastricht leveren we een bijdrage aan Only Friends Limburg: een sportvereniging voor mensen met een beperking. Onze collega’s, met als initiatiefneemster Yana Houben, zetten hun kennis en kunde in om te helpen met de online presentatie en communicatie (website en nieuwsbrieven) en het ontwikkelen van een handige app. Door het sponsoren van en helpen bij evenementen dragen we ook bij aan onvergetelijke dagen voor alle sporters.

ga naar website
Sponsoring

ilionx Groningen voor Nederlands Hansa Zeilteam

In Groningen is dit sponsorinitiatief ontstaan toen collega Jorgen Middel bij onze klant Provincie Fryslân in gesprek kwam met Esther. Esther heeft een lichamelijke handicap, maar kan met aanpassingen gewoon haar werk doen. In haar vrije tijd is ze te vinden bij het Nederlands Hansa Zeilteam. In oktober vertrok het team met aangepaste boten richting Italië voor het WK Zeilen. ilionx was één van de sponsoren die deze reis mogelijk maakte. En wat hebben ze het goed gedaan, zeilster Vera Voorbach, bracht zelfs goud mee naar huis. Dit smaakt naar meer!

ga naar website
sponsoring

Overheid Den Bosch voor Stichting Super-G

Collega’s van ilionx Overheid, gevestigd in Den Bosch steken de handen uit de mouwen voor de Stichting Super-G. Deze stichting is ontstaan als een spin-off van de Special Olympics Nationale Spelen (2012). Ze organiseren verschillende evenementen zodat sporters met een beperking in contact kunnen komen met de beweegmogelijkheden in en rondom Den Bosch. In mei 2022 worden de Special Olympics weer gehouden. Naast een mooi sponsorbedrag, gaan onze collega’s aan de slag om vrijwilligerswerk doen tijdens het evenement.

ga naar website
Sponsoring

ilionx Zwolle voor WRZV De Boog

Onze collega’s in Zwolle slaat de handen ineen voor WRZV De Boog, een zaalvoetbal vereniging voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. ‘Nooit meer buitenspel’ is hun slogan en dat maken ze waar! Inmiddels zijn bijna 200 voetballers lid. Wij steunen de organisatie door, naast een financiële bijdrage, zelf de handen uit de mouwen te steken. In juni 2022 gaan onze collega’s aan de slag op het voetbaltoernooi van De Boog, van scheidsrechter tot hulp in de kantine! Daarnaast zetten we ons in bij het organiseren en ondersteunen van de reguliere trainingen en oefenduels én als begeleiding van het team.

ga naar website
Sponsoring

ilionx Amsterdam voor Fleur Jonge

Para-atlete Fleur Jonge staat centraal bij het sponsorinitiatief van onze collega’s uit Amsterdam. Door een bacterie verloor Fleur haar beide onderbenen en raakte acht vingers voor de helft kwijt. In plaats van passief te berusten, gaf ze haar leven een nieuwe invulling. En hoe! Geïnspireerd door paralympische snowboardster Bibian Mentel, werd Fleur van actieve danseres en tennisster een succesvolle paralympisch atleet. Trots zijn we op mooie prestaties, maar vooral op hoe ze in het leven staat. Wij helpen Fleur financieel om te zorgen dat ze meer mensen kan inspireren om te gaan of blijven sporten. Check deze film.

bekijk deze film
Link gekopieërd