waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx wint Exabeam Partner of the Year Award in de categorie MSSP

Exabeam persbericht

Utrecht, 15 maart 2023IT-kennis- en implementatiepartner ilionx heeft de Exabeam Partner of the Year Award gewonnen in de categorie MSSP (managed security services provider)/ MDR (managed detection and response) voor EMEA. ilionx is sinds 2019 partner van Exabeam en zet het Exabeam-platform in voor haar NextGen SOC-dienstverlening. ilionx is geselecteerd vanwege een aantal criteria, waaronder haar innovatieve securitydiensten voor gezamenlijke klanten, de goede prestaties op het gebied van training en activering, en de ondersteuning bij de groei van Exabeam.

Zelflerende oplossing

ilionx helpt klanten met haar NextGen Security Operations Center (SOC). Daarbij maakt ilionx gebruik van het security information & event management (SIEM)-platform van Exabeam. Dit doet de organisatie onder andere voor Sitech services, Energie Beheer Nederland (EBN) en zorgorganisatie Alliade. De zelflerende oplossing detecteert dreigingen aan de hand van gedragsmodellen van gebruikers. Data science maakt afwijkingen snel inzichtelijk, waardoor de applicaties van klanten beschermd zijn tegen de nieuwste cyberdreigingen.

Drie keer sneller

Joep Kremer, Manager SOC bij ilionx, licht toe: “Met het ilionx NextGen SOC bewaken we het IT-landschap van onze klanten dag en nacht en sporen we vroegtijdig afwijkingen op. Door de geavanceerde technologie detecteert ons SOC tot drie keer sneller dreigingen. Onze securityspecialisten analyseren en mitigeren zelfs tot tien keer sneller.”

Marc Maas, Business Unit Manager Cloud & Security bij ilionx, vult aan: “De resultaten voor onze klanten zijn natuurlijk het belangrijkst voor ons, maar deze award is een mooie kers op de taart. We kijken uit naar de verdere samenwerking met Exabeam.”

New-Scale SIEM product portfolio

Ted Plumis, Senior Vice President of Channels bij Exabeam, bevestigt: “Het is een eer om ilionx tot winnaar in de categorie MSSP voor EMEA te benoemen. Het bedrijf belichaamt onze toewijding om uitzonderlijke beveiligingsoplossingen te leveren aan onze gezamenlijke klanten. Bij de lancering van het New-Scale SIEM-productportfolio zijn we er trots op ilionx te belonen en te erkennen. Zij blijven een cruciale rol spelen bij het stimuleren van het succes van onze nieuwe cloud-native SIEM-oplossingen, waardoor klanttevredenheid en herhaalbare beveiliging worden gegarandeerd.”

Link gekopieërd