waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Microsoft Azure migraties

Partnership Microsoft en ilionx

Microsoft Azure migraties

ilionx werkt nauw samen met Microsoft Nederland om bestaande en nieuwe klanten te adviseren in het Cloud migratie vraagstuk en de Cloud modernisering mogelijkheden.

We informeren klanten over de mogelijkheden voor Microsoft Azure migraties van Windows Servers, SQL Servers en Linux Servers op basis van onze Microsoft Cloud Solution Assessments. Deze assessments leveren kennis en inzichten over je huidige IT-landschap en welke deployment opties en er zijn voor de migratie naar de Microsoft Cloud. Ook nemen we je mee in de nieuwste mogelijkheden om te moderniseren, innoveren en worden assessment en migratie tools ingezet die beschikken over een hoge kwaliteit en proven technologie.

Microsoft Cloud Solution Assessment – Data & Infrastructuur optimalisatie

Versnel jouw reis naar de cloud met een Data & Infrastructuur optimalisatie Assessment. Verhuizen naar de cloud is een tijdrovend en gedetailleerd proces, maar dat hoeft niet zo te zijn.

We kunnen je helpen met de Cloud strategie met een Data & Infrastructure Migration Assessment. We beoordelen je huidige infrastructuur, bespreken hoe je de huidige server- en workload toepassingen kunt optimaliseren en adviseren je de strategie voor het migreren van workloads naar Microsoft Azure.

ilionx heeft ruime ervaring met de uitvoering van het assessment en helpt je graag om inzicht te krijgen in de Microsoft Cloud mogelijkheden. Geavanceerde en moderne tooling wordt ingezet voor het verkrijgen van cloud kosten inzichten en cloud voordelen.

Stuur bij interesse een e-mail naar info@ilionx.com of licenties@ilionx.com.

Voor een succesvolle migratie moet je bepalen hoe je het volgende gaat aanpakken: 

  • Het bepalen van de doelen en het maken van het eerste cloud-migratieplan. 

  • Het beoordelen van je on-premises omgeving om inzicht te krijgen in de migratie van workloads en applicaties. 

  • De uitvoering van de migratie met zo min mogelijk gevolgen voor jouw organisatie. 

  • Het toezicht op het beheer van cloud resources na de migratie, voor een optimaal rendement. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem contact op
Link gekopieërd