waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Strategisch Partnership Microsoft Nederland

Al jaren is ilionx een gecertificeerd partner van Microsoft met tien gold en drie silver competenties. Sinds 2011 is ilionx in de lijst van managed partners opgenomen waarmee Microsoft Nederland op een strategische en directe manier samenwerkt. De samenwerking vindt plaats op verschillende niveaus op het gebied van IT-oplossingen, sales, licenties, technical readiness (het verder ontwikkelen, implementeren en gebruiken van nieuwe technologie) en marketing.

Samen sterk

Tevreden klanten

Rondom diensten, oplossingen, sales en licenties werken ilionx en Microsoft samen voor (internationale) klanten uit de top 1.500 van Nederland. Accountmanagers van ilionx en Microsoft zoeken elkaar op en stemmen oplossingen en licenties af op de wensen van hun gezamenlijke klanten. Dit heeft de afgelopen jaren al meerdere keren geleid tot succesvolle opdrachten en tevreden klanten. Als status Tier 1 Cloud Solution Provider (CSP) heeft ilionx inmiddels al meer dan zeventig CSP-klanten verwelkomd, waarmee we een langtermijnrelatie hebben opgebouwd voor diensten en ondersteuning in cloudtechnologie, -beheer en -licenties. De status Tier 1 CSP hebben we behaald door de inzet van de vier Microsoft productgroepen (data en AI, secure infrastructure, modern workplace en business applications) bij diverse klanten.

Intensieve samenwerking

ilionx wordt door Microsoft ondersteund in het nieuwe en moderne partnermodel One Commercial Partner (OCP). De mate waarin partners in staat zijn om Microsofttechnologie te adopteren, hun IT-oplossingen hierop te baseren en deze oplossingen naar de markt te brengen, bepaalt de manier van samenwerken in dit model. Neemt de ervaring van de managed partner toe, dan verandert de begeleiding naar co-selling, ofwel het gezamenlijk benaderen en adviseren van potentiele klanten. Bij ilionx vindt zowel begeleiding als co-selling plaats. ilionx richt zich aan de ene kant op het toepassen van de nieuwste technologieën zoals cloud, moderne werkplekoplossingen, data science en AI. Aan de andere kant nemen wij deze oplossingen mee in de diensten en oplossingen die we onze klanten aanbieden.

Bjorn Schmitz, Partner Executive bij ilionx: “Het gewijzigde Microsoft partnermodel biedt moderne en flexibele oplossingen om onze klanten te adviseren en te ondersteunen bij hun digitale transformatie en transitie naar de cloud. Het stelt ons tevens in staat om de technologie, licenties, oplossingen en onze managed services gebundeld te leveren aan onze klanten. De behaalde Microsoft-competenties vormen het fundament van onze kennis en ervaring op het gebied van Microsoft en zorgen ervoor dat we een van de beste moderne Microsoft-dienstverleners blijven. ilionx blijft investeren in het behoud en de verdere uitbouw van de waardevolle Microsoft competentie-accreditaties.”

Meer informatie?

We gaan graag de uitdaging aan om ook jouw Microsoft-project tot een succes te maken! Meer informatie? Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak
Link gekopieërd