waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Meer dan alleen een ICT bedrijf:
wij zijn jouw ICT partner

Neem contact op
ICT bedrijf ilionx

Meer dan alleen een ICT bedrijf: wij zijn jouw ICT partner.

Professioneel en bevlogen doen we de dingen die we doen. Vakkundig en ondernemend. Met ruim 900 medewerkers hebben wij zowel de snelheid en specialistische kennis van nichepartijen in huis als de slagkracht en schaalgrootte van grote partijen. Deze combinatie maakt ilionx als ICT partner uniek.

Informatie is van strategisch belang

Dat vraagt om een betrokken, meedenkende en lokale ICT partner met relevante kennis en ervaring in huis om organisaties voorop te laten lopen. Door onze kennis op zowel juridisch, management als IT-niveau maken wij als ICT bedrijf onderscheid in de gehele keten. Als digitale partner ondersteunen wij onze klanten bij het snel inspelen op veranderingen in de markt en het kiezen voor innovaties die voor jouw organisatie relevant zijn.

Onze kennis en ervaring vertaald naar passende expertises

Met vestigingen in GroningenAmsterdamUtrechtZwolleMaastrichtDen BoschEindhoven en Hoorn kunnen wij organisaties op lokaal niveau ondersteunen en tegelijkertijd gebruikmaken van de aanwezige expertise in de gehele organisatie.

Als ICT bedrijf verbinden we mensen en processen met de nieuwste technologieën. Dit doen we o.a. op het gebied van business innovations, applications, data analytics, cloud en security en architecture en integration. Van mobiele apps tot flexibele digitale werkplekomgevingen en van machine learning tot adoptieprojecten en beheeroplossingen.

Wij voelen ons thuis in diverse markten

Wist je dat wij niet alleen kennis hebben van ons vakgebied, maar ook van jouw branche? Zo hebben we jarenlang ervaring én onze klantenkring opgebouwd in onder andere de zorg, overheid, retail en financiële wereld. Dat is wat ilionx kenmerkt als ICT-kennispartner. We kunnen je immers pas doelgericht ondersteunen als we begrijpen wat ICT betekent voor jouw dienstverlening. Dat is precies de reden waarom er bij ons ex-artsen, -verplegers en -zorgmedewerkers werken. Of mensen die hebben gewerkt bij een gemeente of waterschap. Het maakt namelijk nogal uit of jouw klantenkring bestaat uit patiënten, burgers, bedrijven of consumenten.

Wij gaan en staan voor kwaliteit

  • MVO Prestatieladder

Behoefte aan een lokale, betrokken én meedenkende ICT partner?

Laat je gegevens achter en dan neemt een van onze experts contact met je op.

Neem contact op
Link gekopieërd