ICT bedrijf ilionx

ilionx denkt als ICT bedrijf met je mee

Door het strategische belang van informatie, neemt de vraag toe naar een lokale, meedenkende en betrokken ICT partner die, door haar relevante kennis en ervaring, organisaties voorop kan laten lopen. Als ICT bedrijf met kennis op zowel juridisch, management als IT-niveau weten wij onderscheid te maken in de gehele keten. Waar wij onze klanten als digitale partner bij ondersteunen? We helpen ze met kiezen voor relevante, innovatieve mogelijkheden voor hun organisatie en ondersteunen ze bij het snel inspelen op marktveranderingen.

Meer dan alleen een ICT bedrijf: wij zijn jouw ICT partner

Professioneel en bevlogen doen we de dingen die we doen. Vakkundig en ondernemend. Met ruim 900 medewerkers hebben wij zowel de snelheid en specialistische kennis van nichepartijen in huis als de slagkracht en schaalgrootte van grote partijen. Deze combinatie maakt ilionx als ICT bedrijf uniek.

Wat wij doen: onze expertises

Doordat ilionx vestigingen heeft in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Maastricht, Den Bosch, Eindhoven en Rotterdam kunnen wij organisaties op lokaal niveau ondersteunen en tegelijkertijd gebruikmaken van de aanwezige expertise in de gehele organisatie.

Als ICT bedrijf verbinden we de nieuwste technologieën met mensen en processen. Dit doen we o.a. op het gebied van business analytics, application development, management consulting, infrastructure services en cloud. Van mobiele apps tot nieuwe flexibele werkplekken en van blockchain projecten tot security- en beheeroplossingen.

Expertise: Business Analytics

De mogelijkheden voor organisaties om met data succesvoller te worden blijft toenemen. Maar hoe zet je die data optimaal in? Als ICT partner verbeteren wij de prestaties van jouw organisatie door alle beschikbare informatie binnen én buiten de organisatie inzichtelijk te maken en slim te analyseren middels onze Business Analytics oplossingen.

Lees hier meer over onze Business Analytics expertise

Expertise: Cloud

Het is voor veel organisaties vanzelfsprekend om op elk moment van de dag, op elke locatie, toegang te hebben tot applicaties en data. De beveiliging van je ICT-omgeving wordt daarom steeds belangrijker. Als ICT partner helpen wij jou flexibel en veilig te zijn met een goed ingerichte werkomgeving in de Cloud. Zo kun jij je dus focussen op je kerndienstverlening, terwijl wij je data uit handen houden van kwaadwillenden.

Lees hier meer over onze Cloud expertise

Expertise: Digitaal Samenwerken

Iedereen wil tegenwoordig tijd- en plaatsonafhankelijk kunnen werken met collega’s, binnen en buiten je organisatie. Om digitaal te kunnen (samen)werken, is er de juiste tooling en kennis nodig. Als ICT partner bieden wij meerdere oplossingen om Digitaal Samenwerken ook in jouw organisatie mogelijk te maken.

Lees hier meer over onze Digitaal Samenwerken expertise

Expertise: Digital Experience

Dagelijks klantcontact dat vlekkeloos verloopt: dat willen we allemaal. Hoe beter de klantervaring, hoe groter de kans op meer klantbinding en -behoud. Tegenwoordig verlopen steeds meer van die contactmomenten digitaal. Het wordt dus steeds belangrijker dat jouw digitale omgeving opvalt en goed ingevuld wordt. Als ICT partner helpen we je graag met de gebruikerservaring van jouw klanten middels onze Digital Experience oplossingen.

Lees hier meer over onze Digital Experience expertise

Expertise: Management Consultancy

IT krijgt een steeds strategischere rol binnen organisaties, doordat technologieën zich snel ontwikkelen en geïntegreerd worden in de maatschappij. Om jouw organisatiestrategie te realiseren, zijn wendbaarheid en de adoptie van nieuwe technologieën van groot belang. Als ICT partner helpen we jou om organisatiebehoeften te vertalen naar technologie middels onze Management Consultancy oplossingen.

Lees hier meer over onze Management Consultancy expertise

Expertise: Security

Veilig omgaan met data zou volgens onze standaarden een vast onderdeel van je bedrijfsvoering moeten zijn. Maar wat doe je eigenlijk met termen als Security en Privacy? Als ICT partner voeren wij complete analyses uit over de assen van mens, proces, techniek en wetgeving. Met onze Security oplossingen schetsen wij een integraal en volledig beeld van de mogelijke risico’s die jouw organisatie loopt en hoe deze risico’s zijn te beperken.

Lees hier meer over onze Security expertise

Expertise: Software Development

Tegenwoordig zijn applicaties onmisbaar voor je bedrijfsprocessen. Daarom dienen applicaties het altijd te doen, stabiel en veilig te zijn, maar moeten ze vooral medewerkers ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Bij Software Development staat gebruiksvriendelijkheid voorop. Als ICT partner ontwikkelen wij in samenspraak met jou als gebruiker software waar je organisatie echt behoefte aan heeft en die de dagelijkse werkzaamheden makkelijker maakt.

Lees hier meer over onze Software Development expertise

Ilionx logo