waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

meer dan alleen een ICT bedrijf

Wij zijn jouw ICT partner. Professioneel en bevlogen doen we de dingen die we doen. Vakkundig en ondernemend.

neem contact op
X Achtergrond

Meer dan alleen een ICT bedrijf: wij zijn jouw ICT partner.

Professioneel en bevlogen doen we de dingen die we doen. Vakkundig en ondernemend. Met ruim 1.100 medewerkers hebben wij zowel de snelheid en specialistische kennis van nichepartijen in huis als de slagkracht en schaalgrootte van grote partijen. Deze combinatie maakt ilionx als ICT partner uniek.

Informatie is van strategisch belang

Dat vraagt om een betrokken, meedenkende en lokale ICT partner met relevante kennis en ervaring in huis om organisaties voorop te laten lopen. Door onze kennis op zowel juridisch, management als IT-niveau maken wij als ICT bedrijf onderscheid in de gehele keten. Als digitale partner ondersteunen wij onze klanten bij het snel inspelen op veranderingen in de markt en het kiezen voor innovaties die voor jouw organisatie relevant zijn.

Onze kennis en ervaring vertaald naar passende expertises

digitale strategie

Hoe kan ik voor mijn organisatie optimaal gebruikmaken van de ontwikkelingen in digitale technologie en daarin toekomstbestendige keuzes maken?

Ga naar expertise

cloud applicaties

Hoe kan ik de stap maken naar schaalbare, stabiele oplossingen die makkelijk werken, om flexibel in te spelen op de veranderende behoeften in mijn organisatie?

Ga naar expertise

data & AI

Hoe haal ik waarde en voordeel uit alle beschikbare data? En hoe maak ik op basis daarvan de juiste beslissingen?

Ga naar expertise

hyperautomation

Hoe werk ik productiever en verhoog ik mijn klantwaarde door processen (verder) te automatiseren?

Ga naar expertise

managed services

Hoe kan ik het dagelijkse IT-beheer veilig uit handen geven en daarbij zelf de regie houden, zodat ik mij meer kan focussen op innovatie?

Ga naar expertise

Lokaal actief, landelijk aanwezig

Met vestigingen in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Maastricht, Den Bosch, Eindhoven, Almere, Amersfoort en Hoorn kunnen wij organisaties op lokaal niveau ondersteunen en tegelijkertijd gebruikmaken van de aanwezige expertise in de gehele organisatie.

Als ICT bedrijf verbinden we mensen en processen met de nieuwste technologieën. Dit doen we o.a. op het gebied van digitale strategie, cloud applicaties, data & AI, hyperautomation en managed services. Van mobiele apps tot flexibele digitale werkplekomgevingen en van machine learning tot adoptieprojecten en beheeroplossingen.

Wij voelen ons thuis in diverse markten

zorg

Door slim gebruik te maken van ICT kunnen zorginstellingen hun patiënten en cliënten de juiste zorg op de juiste plek aanbieden.

Ga naar markt

overheid

Door slim gebruik te maken van IT kunnen overheidsinstanties burgers en bedrijven beter van dienst zijn.

Ga naar markt

finance

Binnen de financiële sector gebeurt een hoop. Traditionele verdienmodellen veranderen of staan onder druk.

Ga naar markt

zakelijk

Hoe blijf je overeind in een wereld waarin elke dag een nieuwe technologie zijn intrede doet?

Ga naar markt

retail

Eén van de kenmerken van een succesvolle retailer is wendbaarheid. Kun jij jezelf snel aanpassen en opnieuw uitvinden?

Ga naar markt

Wist je dat wij niet alleen kennis hebben van ons vakgebied, maar ook van jouw branche? Zo hebben we jarenlang ervaring én onze klantenkring opgebouwd in onder andere de zorg, overheid, retail en financiële wereld. Dat is wat ilionx kenmerkt als ICT-kennispartner. We kunnen je immers pas doelgericht ondersteunen als we begrijpen wat ICT betekent voor jouw dienstverlening. Dat is precies de reden waarom er bij ons ex-artsen, -verplegers en -zorgmedewerkers werken. Of mensen die hebben gewerkt bij een gemeente of waterschap. Het maakt namelijk nogal uit of jouw klantenkring bestaat uit patiënten, burgers, bedrijven of consumenten.

Wij gaan en staan voor kwaliteit

Behoefte aan een lokale, betrokken én meedenkende ICT partner?

neem contact op
Link gekopieërd