Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Overheid

Door slim gebruik te maken van IT kunnen overheidsinstanties burgers en bedrijven beter van dienst zijn.

Neem contact op

Digitaal en datagedreven: innovatie in de overheid

Willen overheidsinstanties inspelen op de steeds hogere verwachtingen van burgers en bedrijven, dan is verder digitaliseren een must. Een vandaag besteld boek wordt immers morgen bezorgd, waarom duurt een nieuw paspoort aanvragen dan een paar weken? En waarom moeten bedrijven voor bepaalde subsidies nog steeds meerdere loketten langs? Om burgers en bedrijven aan de voorkant goed van dienst te zijn, moeten de processen en daarbij behorende IT-ondersteuning aan de achterkant op orde zijn. Denk daarbij ook aan het beter benutten van beschikbare data in combinatie met nieuwe technologieën, zodat slimme inzichten en oplossingen ontstaan, die de dienstverlening en samenwerking  een stap vooruit brengen. Alles met de juiste beveiliging en borging van de data governance. Dat is een behoorlijke opgave. ilionx heeft de juiste kennis in huis om daarbij te helpen, zodat jij de vruchten kunt plukken van de digitale transformatie.

Een trackrecord in de overheid

ilionx heeft jarenlange ervaring met overheidstrajecten. We voeren projecten uit bij gemeentes, waterschappen, provincies, ZBO’s en de Rijksoverheid. Het bijdragen aan maatschappelijke thema’s motiveert ons. Door deze ervaring te koppelen aan onze expertises, zijn we in staat om nieuwe invalshoeken en een frisse blik te bieden. Onze aanpak is multidisciplinair en de high performance teams brengen projecten binnen tijd en budget tot een goed resultaat. Hiermee helpen we om de uitdagingen aan te gaan op het gebied van digitale en datagedreven overheidsdiensten, klantgerichtheid en een betere samenwerking. Samen halen we het maximale uit de inzet van slimme technologie, zodat de digitale wereld van morgen vandaag kan beginnen.

ilionx helpt overheidsinstanties met procesoptimalisatie en digitalisering

  • 200 Overheidsinstanties

    Wij werken samen met gemeenten tot en met Rijk aan datagedreven oplossingen, digitale dienstverlening en procesoptimalisatie.

  • 1000 Medewerkers

    Dit doen wij met 1000 medewerkers die ervaring hebben bij de overheid.

  • Kennis en ervaring

    Wij ondersteunen 24/7 met kennis van overheidsprocessen en verzorgen de complete digitale transformatie.

MijnGemeenteDichtbij brengt zaakgericht werken naar hoger niveau met zaaksysteem

Ga naar referent

Efficiëntieslag voor gemeente Pijnacker-Nootdorp door nieuwe werkmethode en Power Apps

Ga naar referent

Gemeente Hoorn werkt soepel samen door goed informatiebeheer in Onegov Teamwork

Ga naar referent

Gemeente Molenlanden bouwt een volledig digitale dienstverlening met Microsoft Power Apps

Ga naar referent

Benieuwd hoe je jouw processen en -diensten naar een hoger niveau tilt met IT?

Neem contact op
Link gekopieërd