waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

samen naar een goed geïnformeerd Nederland

Door slim gebruik te maken van IT kunnen overheidsinstanties burgers en bedrijven beter van dienst zijn.

neem contact op

slimmer werken in de overheid

Willen overheidsinstanties inspelen op de steeds hogere verwachtingen van burgers en bedrijven, dan is verder digitaliseren een must. Een vandaag besteld boek wordt immers morgen bezorgd, waarom duurt een nieuw paspoort aanvragen dan een paar weken? En waarom moeten bedrijven voor bepaalde subsidies nog steeds meerdere loketten langs? Om burgers en bedrijven aan de voorkant goed van dienst te zijn, moeten de processen en daarbij behorende IT-ondersteuning aan de achterkant op orde zijn. Denk daarbij ook aan het beter benutten van beschikbare data in combinatie met nieuwe technologieën, zodat slimme inzichten en oplossingen ontstaan, die de dienstverlening, informatievoorziening en samenwerking  een stap vooruit brengen. Alles met de juiste beveiliging en borging van de data governance. Dat is een behoorlijke opgave. ilionx heeft de juiste kennis in huis om daarbij te helpen, zodat jij de vruchten kunt plukken van de digitale transformatie.

IT partner met kennis van de overheid

ilionx heeft jarenlange ervaring met overheidstrajecten. We voeren projecten uit bij gemeentes, waterschappen, provincies, ZBO’s en de Rijksoverheid. Het bijdragen aan maatschappelijke thema’s motiveert ons. Door deze ervaring te koppelen aan onze expertises, zijn we in staat om nieuwe invalshoeken en een frisse blik te bieden. Onze aanpak is multidisciplinair en de high performance teams brengen projecten binnen tijd en budget tot een goed resultaat. Hiermee helpen we om de uitdagingen aan te gaan op het gebied van beheersbare ICT, digitale en datagedreven overheid, databeschikbaarheid en privacy & security. Samen halen we het maximale uit de inzet van slimme technologie, zodat de digitale wereld van morgen vandaag kan beginnen.

samen voorbereid op de digitale wereld van morgen

  • 200 overheidsinstanties

    Wij werken samen met gemeenten tot en met Rijk aan datagedreven oplossingen, digitale dienstverlening en procesoptimalisatie.

  • 300 medewerkers

    Dit doen wij met 300 medewerkers en consultants die ervaring hebben bij de overheid.

  • kennis en ervaring

    Wij ondersteunen ICT 24/7 met kennis van overheidsprocessen en verzorgen de complete digitale transformatie.

jouw uitdagingen zijn onze expertise én meer!

Wij zijn experts in eenvoud. Met onze expertises helpen we de complexe wereld van ICT voor de overheid eenvoudig te maken. Wat jouw uitdaging ook is, wij kennen hem als geen ander. We staan als IT-kennispartner klaar om je te ondersteunen en we brengen je vooruit.

expertises healthcare

trots op onze klanten

Benieuwd hoe jij kan werken aan een goed geïnformeerd Nederland?

neem contact op
Link gekopieërd