Overheid

Mensen en processen verbinden.

De samenleving digitaliseert in rap tempo, waardoor burgers en bedrijven verwachten dat informatie altijd en overal beschikbaar is.

Dit betekent dat overheidsorganisaties worden uitgedaagd om verschillende digitale middelen in te zetten, zonder te verzanden in versnipperende processen en ‘meerdere gezichten’.

Hoe kun je als overheidsorganisatie consistent communiceren via uiteenlopende communicatiemiddelen- en processen?

Wij bieden diverse oplossingen die toegespitst zijn op overheidsorganisaties.

Wij hebben de ervaring en kennis in huis om mensen en processen binnen de overheid te verbinden met bestaande en nieuwe technologieën. Wij adviseren overheidsorganisaties bij het doorvoeren van veranderingen en implementeren en beheren oplossingen die helpen bij het bereiken van doelstellingen. Hierbij richten wij ons onder meer op zaak- en dossiergericht werken, Business Analytics (Big Data), digitaal en projectmatig werken, self-service en security.

Mensen en processen binnen de overheid verbinden met bestaande en nieuwe technologieën.

Voor overheidsorganisaties is het van belang om als één organisatie met één gezicht te communiceren. Hiervoor zijn digitale middelen nodig om de processen en communicatie zo eenduidig en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Een team van bevlogen specialisten

Als digital business partner helpen wij je graag vandaag kansen creëren, die je morgen kunt realiseren, zodat je overmorgen succesvol blijft.

Oplossingen en diensten toegespitst op overheidsorganisaties

ilionx heeft diverse oplossingen en diensten die toegespitst zijn op overheidsorganisaties. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om mensen en processen binnen de overheid te verbinden met bestaande en nieuwe technologieën. Wij adviseren, implementeren en beheren oplossingen die overheidsorganisaties helpen bij het bereiken van haar doelstellingen en ondersteunen bij het doorvoeren van veranderingen. Hierbij richten wij ons onder meer op zaak- en dossiergericht werken, Business Analytics (Big Data), digitaal en projectmatig werken, self-service en security.

Wilt u mensen en processen verbinden? Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak

Meer over dit onderwerp

Ilionx logo