waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx is de juiste kennispartner op het gebied van Azure voor ThiemeMeulenhoff.

ThiemeMeulenhoff

Migratie vernieuwd datacenter in Azure voor betere beveiligingscontroles.

ThiemeMeulenhoff had meer en betere beveiligingscontroles nodig. Daarom moet hun huidige volledig functionele azure-omgeving met ASM-architectuur worden gemigreerd naar een nieuwe Azure-omgeving met ARM-architectuur.

ThiemeMeulenhoff is een Nederlandse uitgeverij. Ze maken leermiddelen voor het primair, voortgezet en beroepsonderwijs. Hun methodes worden dagelijks door duizenden leerlingen gebruikt. ilionx (voorheen QNH) helpt ThiemeMeulenhoff al  jaren met het nemen van de juiste beslissingen en grip te houden op kosten en functionaliteit. Vanaf de allereerste stappen in Azure enkele jaren geleden tot de verdere professionalisering van hun Azure-datacenter nu.

Van oud naar nieuw

ThiemeMeulenhoff had meer en betere beveiligingscontroles nodig. Daarom moet hun huidige volledig functionele datacenter in Azure met ASM-architectuur worden gemigreerd naar een nieuwe Azure-omgeving met ARM-architectuur. Omdat het huidige datacenter op dit moment volledig operationeel is voor productiedoeleinden, is het van belang dat er een minimum aan downtime wordt bereikt.

"ilionx (voorheen QNH) is de juiste kennispartner op het gebied van Azure voor ThiemeMeulenhoff. Het operationele management is ook tot volle tevredenheid uitbesteed aan ilionx (voorheen QNH). "

Patrick Hakvoort - ThiemeMeulenhoff

Security by design

Momenteel migreert ilionx (voorheen QNH) de bestaande Azure-omgeving naar een nieuwe Azure-omgeving met behulp van de nieuwste Azure-standaarden. Daarbij gebruikt ilionx (voorheen QNH) een nieuw functioneel en technisch ontwerp. Security by design is het startpunt van dit nieuwe datacenter met ARM-architectuur. De implementatie is reeds gestart op basis van de goedgekeurde ontwerpen.
Daarnaast biedt ilionx (voorheen QNH) ook haar Azure Hosting-service aan. Met deze service zorgt ilionx (voorheen QNH) voor het complete beheer en de ondersteuning van de Azure-omgeving, waaronder monitoring, incidentbeheer, prestatiebeheer, capaciteitsbeheer, patchbeheer en beveiligingsbeheer. Allemaal onder duidelijke Service Level Agreements.

Nieuwste beveiliging

Vanwege de nieuwe Azure-omgeving op basis van de ARM-architectuur kan ThiemeMeulenhoff nu profiteren van de nieuwste beveiligingsmaatregelen. Dit beschermt hun bedrijf tegen externe bedreigingen. Daarnaast stelt deze vernieuwing ThiemeMeulenhoff ook in staat om een hoger niveau van beschikbaarheid en netwerkconnectiviteit te creëren. Tot slot kan ThiemeMeulenhoff veranderingen veel sneller aanpassen, doordat de nieuwe omgeving is gebaseerdop een modulaire architectuur.

ilionx (voorheen QNH) als Trusted Advisor

Patrick Hakvoort, IT Team Manager bij ThiemeMeulenhoff: “ilionx (voorheen QNH) is al jaren onze Azure-partner. Diepgaande inzichten en adviezen worden gedeeld en geven veel vertrouwen in het werken met ilionx (voorheen QNH).”

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Neem contact op via onderstaande button.

Ik wil meer weten over dit project
Link gekopieërd