waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

RPA & AI in de zorg

Maak kennis met de Digitale Zorg Assistent, een softwarerobot die moeiteloos in alle systemen kan werken en administratieve taken foutloos overneemt.

neem contact op
X Achtergrond

Samen voor slimme zorg met RPA.

Heeft je zorgpersoneel ook last van de hoge administratielast? Veel herhalende taken in een breed applicatielandschap waarbinnen systemen niet met elkaar communiceren? Dan stellen we je graag voor aan de Digitale Zorg Assistent (DIZA), een softwarerobot die moeiteloos in alle systemen kan werken en administratieve taken foutloos overneemt. Hierdoor blijft er meer tijd over voor wat er ècht toe doet: zorg.

 RPA in de zorg | hyperautomation

Wat levert DIZA je op?

Een robot integreren in je zorgorganisatie klinkt misschien futuristisch, maar voor veel bedrijven is dit al dagelijkse realiteit. RPA (Robotic Process Automation) biedt dan ook veel voordelen:

 1. Meer tijd voor de zorg
  Nu je medewerkers minder repetitieve administratieve taken hoeven te doen, hebben ze meer tijd voor het daadwerkelijk leveren van zorg.
 2. Foutloos en efficiënt
  DIZA – jouw digitale zorgassistent- werkt snel en efficiënt, zonder ook maar een typefout te maken.
 3. Naadloze integratie
  DIZA kan werken binnen alle systemen en integreert probleemloos met je applicatielandschap.
 4. Directe implementatie
  ilionx werkt jouw nieuwe digitale collega volledig voor je in, zodat DIZA binnen de kortste tijd als een ervaren medewerker aan de slag kan.

 

Standaard raamwerk voor implementatie

Voordat we jouw RPA-proces ontwikkelen, analyseren we efficiëntie en verbetermogelijkheden in jouw zorgorganisatie, gebaseerd op onze kennis van het Elektronische Patiëntendossiers (EPD) en zorgprocessen. Met ons bewezen standaard implementatieraamwerk ben je verzekerd van een vlotte overgang naar slimmere zorgprocessen:

DIZA raamwerk

 

Waar is DIZA in gespecialiseerd?

DIZA is nu al gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

DIZA voor de zorgprocessen RPA voor ondersteunende processen
 • HR: VOG controle HR
 • HR: Urenregistratie en payroll
 • IT: Autorisatie verwerking
 • IT: Data migratie
 • Finance: Facturatie controle
 • Finance: Order afhandeling
 • Operations: Voorraad beheren
 • Operations: Compliance checks

AI in de zorg

Binnen de zorg is er sprake van een enorme hoeveelheid administratieve handelingen. Samen met ilionx kun je ervoor zorgen dat de administratieve last bij het zorgpersoneel maximaal beperkt wordt door DIZA hiervoor in te zetten. Bijvoorbeeld:  de vastlegging van het behandelplan, uitlezen van papieren documenten, (tijdelijke) overbrugging tussen systemen om zorgmedewerkers te ontlasten en vermindering van clicks.

Link gekopieërd