waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx neemt Hyperautomation-specialist You-Get over

ilionx neemt You-Get over

Utrecht, 10 februari 2022 – IT-dienstverlener ilionx neemt met ingang van vandaag Hyperautomation-specialist You-Get over. Naast end-to-end Hyperautomation is You-Get gespecialiseerd in Robotic Process Automation (RPA) en Business Process Management (BPM). De overname van You-Get betekent voor ilionx een uitbreiding van haar kennis en expertise in deze vakgebieden en meer mogelijkheden om haar klanten goed te kunnen bedienen op het gebied van Hyperautomation.

You-Get is veertien jaar geleden opgericht door Hans van Krevel en na zes maanden stapte ook partner Hanke Dekker in. Het bedrijf opereert internationaal met een team van ruim 70 professionals. In ilionx heeft You-Get een complementaire partner gevonden waarmee de volgende fase van groei en ontwikkeling gerealiseerd kan worden. Het bijzondere kantoor van You-Get, The Farm HQ in Watergang, blijft na de overname behouden en ook de naam You-Get blijft voorlopig bestaan.

Krachten bundelen

Vanuit de markt ontstaat een steeds grotere behoefte aan Hyperautomation, waarbij processen geautomatiseerd worden door het combineren van verschillende technologieën. ilionx is sterk op het gebied van Application Development, Data Analytics en Architecture & Integration. De kennis en ervaring die You-Get heeft op het gebied van BPM, Task Automation, low-code Development, Intelligent Automation en AI, bieden een mooie aanvulling op de diverse expertises van ilionx. Door de krachten van beide bedrijven te bundelen, wordt in de volle breedte invulling gegeven aan het thema Hyperautomation. Op termijn wordt deze dienst verder uitgebreid naar de vestigingen van ilionx en is de ambitie uitgesproken het aantal procesanalisten te verdubbelen.

Jan Veltman, CEO van ilionx: “We zijn zeer blij met deze overname. De ambitie van ilionx is om haar klanten een volwaardig portfolio te kunnen aanbieden. Met de kennis en ervaring van You-Get breiden we onze expertise verder uit en kunnen we onze klanten nog beter helpen. We willen op een nog hoger niveau systemen kunnen ontwikkelen en sneller onze klanten helpen met processtromen te automatiseren. De samenwerking met You-Get hierin geeft ilionx een enorme kwaliteitsimpuls.”

Hanke Dekker, CEO van You-Get: “Als directie, bestaande uit Hans van Krevel, Annelies Kobus en ikzelf, waren we op zoek naar een partner waarmee we gezamenlijk kunnen groeien en ontwikkelen. Belangrijk voor ons is dat deze partner dicht bij de kernwaarden van ons bedrijf staat. De waarden en de cultuur van ilionx sluiten heel mooi op ons aan. In ilionx hebben wij een partner gevonden waarmee wij onze klanten nog beter kunnen bedienen met een nog sterkere propositie. Wij kijken uiteraard erg uit naar de samenwerking.”

Link gekopieërd