waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

een veilige IT-omgeving

Van reactieve, defensieve aanpak naar proactieve en offensieve benadering.

neem contact op
X Achtergrond

Cybersecurity: beschermd tegen de nieuwste vormen van cybercrime. 

Een veilige IT-omgeving. Zo simpel als het klinkt, zo ingewikkeld kan het zijn om je cyberveiligheid goed op orde te hebben. Kan je hier hulp bij gebruiken? Onze experts adviseren over passende oplossingen voor jouw beveiligingsuitdagingen. Ze staan voor je klaar om de implementatie in goede banen te leiden, kunnen risicoassessments opmaken, adviseren over de huidige (privacy) en wet- en regelgeving en hoe je medewerkers getraind kunnen worden. Het resultaat? Een weerbare organisatie die zich staande weet te houden tussen het toenemende cybercrimegeweld.

Cyberweerbaarheid: proactieve detectie met slimme technologieën

Als je cybercriminelen te slim af wil zijn, moet je van goede huize komen. Door de inzet van nieuwe technologieën zoals artificial intelligence en machine learning ontwikkelen zij nieuwe aanvalstactieken sneller dan jij kunt bijhouden. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Onze securityoplossingen werken op basis van slimme technologieën waardoor jij beschikt over het beste verdedigingsmechanisme. Proactieve detectie is waar het om draait, zodat je een eventuele cyberaanval binnen no time de kop in kunt drukken. En je IT-omgeving? Die blijft optimaal beschermd.

Cybersecurity

samen sterker

CB
Hezelburcht

Hoe Hezelburcht met bewustwording de cloudwerkplek sterk beveiligt

lees verder
Nationale ombudsman

De Nationale ombudsman rekent op ilionx als adviespartner informatiebeveiliging

lees verder

onze diensten

Van reactieve, defensieve cybersecurity aanpak naar proactieve en offensieve benadering

Organisaties werken meer en meer in de cloud en maken steeds vaker gebruik van SaaS-oplossingen. Hier spelen cybercriminelen slim op in. Ook werken we meer op andere locaties dan op kantoor, zoals thuis. Alle verschillende (mobiele) apparaten die medewerkers gebruiken vormen een risico. En vergeet vooral ook insider threats niet. Hoe groot het risico ook is, overal is een oplossing voor. Van managed response (MR) voor de beste endpoint beveiliging tot advanced network security (ANS) om je netwerk te beschermen en privileged access management (PAM) voor het beveiligen van je spreekwoordelijke kroonjuwelen. En cyberaanvallen? Die detecteren we door de inzet van business intelligence tot drie keer sneller in ons security operations center (SOC). De medewerkers trainen we ook. Wanneer zij goed weten hoe een cybercrimineel opereert en wat van waarde is binnen de organisatie, hoe veiliger en alerter zij werken. Zo wordt de medewerker juist je sterkste schakel.

Van inzicht in kwetsbaarheden naar adequate bescherming met proactieve monitoring

We begrijpen goed dat het een uitdaging is om de juiste keuzes te maken op het gebied van cybersecurity. Inzicht in de kwetsbaarheden van je omgeving helpt hierbij. Met vulnerability management scannen we je omgeving actief en bieden we realtime inzicht in je kwetsbaarheden. Zo kun je de IT-security continu aanscherpen en de juiste mitigerende maatregelen nemen. Natuurlijk staan onze adviseurs klaar om je hierbij te ondersteunen. Onder andere met de juiste implementatie zodat verschillende oplossingen met elkaar samenwerken. Want pas dan kun je spreken van een adequate beveiligingsaanpak voor maximale online veiligheid.

Veilig ondernemen door je digitale weerbaarheid te verhogen

Ben je op zoek naar de beste verdedigingstactieken? Klop dan bij ilionx aan. Door onze samenwerking met verschillende partners zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We zetten de slimste cybersecurity oplossingen voor je in, zodat je cybercriminelen daadwerkelijk te slim af bent.

Cybersecurity subsidie van de overheid: wat zou je doen met een miljoen?

Ga naar blog
Link gekopieërd