waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

een workspace als een cockpit

Een moderne werkplek is tegenwoordig gepersonaliseerd en past zich aan op iedere rol en omgeving.

neem contact op
X Achtergrond

Workspace, email & office en application delivery: een workspace als een cockpit.

Artificial intelligence neemt een steeds grotere rol in als het om onze werkplekken gaat. Een moderne werkplek is tegenwoordig gepersonaliseerd en past zich aan op iedere rol en omgeving. Een digitale werkplek als deze geeft al je notificaties en applicaties in één scherm weer. Hierdoor wordt werken nóg leuker en makkelijker.

Remote werken voor iedereen

Door middel van selfservice richt ilionx werkplekken geautomatiseerd voor je in. In onze zakelijke portaal werkplekken komen alle zakelijke applicaties samen in één overzichtelijk scherm, een cockpit. Office 365 vervult hierin een centrale rol, aangevuld met diverse business applicaties. Hierdoor hebben werknemers anytime en anyplace toegang tot bedrijfsdocumenten, applicaties en data. Sommige medewerkers hebben juist weer baat bij een ‘fat client’, waarbij een groot deel van de (complexe) applicaties op een lokale server of pc draait. Voor alle werkvormen kunnen wij remote werken verzorgen.

Gepersonaliseerde werkplek

Door per medewerker de optimale werkplek samen te stellen, wordt de IT-omgeving minder complex en zijn er minder kosten; niet iedereen heeft immers een pc nodig. Het gaat erom dat je een werkplek kiest die past bij de werkzaamheden van de medewerker. Waarin hij goed kan samenwerken en altijd en overal aan de slag kan. Een werkplek waar de medewerker lekker mee werkt, oftewel: een werkplek op maat.

Application delivery

Met application delivery, waarbij alle applicaties voor de medewerkers vanuit één portaal worden geopend en uitgevoerd, draagt ilionx zorg voor het virtualiseren en (re)packagen van de (bedrijfsspecifieke) applicaties. Doordat we deze dienstverlening zowel modulair als transparant hebben opgezet, zijn we flexibel in de gewenste oplevertijd van de applicatiepackages. Daarnaast garanderen we een zeer hoge en constante kwaliteit door onze quality assurance.

Adoptie van digitaal werken is cruciaal

Zet je de stap naar digitaal werken, dan wil je deze investering natuurlijk maximaal benutten. Zijn medewerkers niet of nauwelijks betrokken bij het project, dan is de kans groot dat je stuit op weerstand bij de ingebruikname van de digitale werkomgeving. Het is belangrijk dat ze begrijpen waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt. Wij helpen hierbij met een twee sporenbeleid. We betrekken de medewerkers bij de visie en de strategie, zetten de voordelen van de digitale werkomgeving op een rij en laten hen zien welke voordelen er zijn voor hun eigen werkzaamheden. Daarnaast ontwikkelen we werkscenario’s met als doel de medewerkers te begeleiden en enthousiast te maken.

Sneller en beter samenwerken

We bevinden ons in een netwerksamenleving waarin samenwerken en informatie delen de basis zijn van een geslaagde business. Dit gaat met een digitale werkomgeving een stuk makkelijker en sneller. ilionx staat voor je klaar om dit voor jou in te richten.

Wil je meer weten over Workspace, email & office en application delivery?

neem contact op
Link gekopieërd