waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

dé start van jouw procesoptimalisatie

De methode om het verloop van bedrijfsprocessen in kaart te brengen, te visualiseren en te analyseren.

neem contact op
X Achtergrond

Process Mining: dé start van jouw procesoptimalisatie.

Wil je je klanttevredenheid verhogen? En kosten verlagen? Of een betere sfeer op de werkvloer creëren? Wat de reden ook is om je bedrijfsprocessen te willen verbeteren, het begint met het onder de loep nemen van de huidige situatie zodat er inzicht ontstaat. Process Mining is daarbij een ideaal hulpmiddel.

Indien je eerder betrokken bent geweest bij procesverbeteringen, weet je dat bij de analyse van de huidige situatie veelal interviews en workshops worden ingezet. Deze methodieken kosten de nodige tijd en leveren uiteindelijk een subjectief beeld op van de uitvoering van het bedrijfsproces.

Met ilionx hebben we verschillende procesoptimalisaties mogen begeleiden met de inzet van Process Mining. Een methodiek waarbij er met relatief weinig inspanning van je medewerkers een objectief beeld wordt verkregen van de daadwerkelijke uitvoering van jouw bedrijfsproces.

  • Visueel inzicht in bedrijfsprocessen op basis van feitelijke data;
  • Een krachtig instrument om processen continu te blijven monitoren en verbeteren.

Met Process Mining wordt de data uit je registratiesystemen gebruikt om te achterhalen hoe het proces daadwerkelijk verloopt. Bottlenecks en inefficiënte of onlogische stappen worden met behulp van deze geavanceerde analysemogelijkheid eenvoudig gevisualiseerd en cijfermatig onderbouwd. Deze uitkomsten vormen een ideaal startpunt voor procesoptimalisatie en voor een Lean Six Sigma verbetertraject.

Link gekopieërd