waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

de beste basis voor jouw applicaties

Achter én voor de schermen alles tiptop verzorgd.

neem contact op
X Achtergrond

De beste basis voor jouw (maatwerk) applicaties.

Een intuïtieve, goed geïntegreerde en snel functionerende applicatie. Deze optimale digitale ervaring vormt in development het uitgangspunt. Gebruikers moeten moeiteloos met een applicatie kunnen werken. Daarom koppelen we onze expertise op het gebied van user experience (UX)-met front-end development om de beste gebruikersinterface te creëren. Of je nu kiest voor een standaardapplicatie of een maatwerkapplicatie, onze back-end experts realiseren een sterke basis waarbij de integratie met verschillende systemen wordt meegenomen. We maken daarbij optimaal gebruik van wat de cloud te bieden heeft.

Een applicatie waarin UX centraal staat

De vertaalslag van design naar technologie mag niet ontbreken binnen applicatiebouw. Als je met een applicatie aan de slag gaat, wil je dat iedere gebruiker er snel mee overweg kan. We zijn dan ook bekend met de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) en zorgen dat jouw applicatie voldoet aan de eisen die jij op dit gebied stelt. Dit alles draagt bij aan de betere adoptie van de applicatie. Ook zorgen we ervoor dat deze altijd responsive is, zodat hij goed functioneert op ieder denkbaar apparaat.

Brede ervaring in applicatiebouw

De juiste applicatie-architectuur is bepalend voor het succes van een applicatie. Een sterke architectuur in bijvoorbeeld Microsoft .NET of Java, levert goed onderhoudbare, gestructureerde applicaties op die zijn aan te passen aan toekomstige wensen. Heb je behoefte aan continue doorontwikkeling van een applicatie om tegemoet te komen aan veranderende businesswensen? Ook hierbij denken wij met je mee. Onze experts hebben ruime ervaring met verschillende JavaScript frameworks, zoals React of Vue. Ze bouwen eveneens sterke kwalitatieve (mobiele) applicaties met Angular, Ionic Framework, React Native en Flutter. Hierdoor bieden wij de flexibiliteit en kennis die nodig is om een applicatie te realiseren die je businessdoelen zo goed mogelijk ondersteunt.

Geautomatiseerde ontwikkeling met CI/CD

Wanneer je kiest voor een maatwerkapplicatie, wil je dat deze snel op een veilige manier beschikbaar is. Daarom werken onze softwareontwikkelaars en beheerders samen in DevOps-teams. In deze teams combineren we de ontwikkeling en het beheer van applicaties. Door CI/CD (continuous integration/continuous delivery) automatiseren we zoveel mogelijk van de acties die nodig zijn om de ontwikkelde applicatiecode in productie te krijgen. Zo kunnen de teams snel inspelen op veranderende businesswensen. Een onlosmakelijk onderdeel van softwareontwikkeling zijn testen en kwaliteitsbewaking. Dit doen we zoveel mogelijk geautomatiseerd, zodat testen minder tijd kost en we een hogere kwaliteit realiseren. En jouw applicatie? Die is binnen afzienbare tijd gereed.

onze diensten

klanten aan het woord

Start Grow
Bnext.nl

Hoe Bnext.nl met een applicatie het Nederlandse afvalbeheer in goede banen leidt

lees verder

Wil jij ook intuïtieve, goed geïntegreerde en snel functionerende applicatie(s)?

neem contact op
Link gekopieërd