waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

verhoogde kwaliteit en voorspelbaarheid

Snelheid en ruimte voor innovatie door DevOps en Service automation.

neem contact op
X Achtergrond

Service automation biedt snelheid en ruimte voor innovatie.

Je wil voorop lopen en innovatief bezig zijn en ondertussen zo min mogelijk tijd spenderen aan IT-processen. Bij ilionx kennen we dit verlangen als geen ander. Doordat wij volgens de DevOps-methode te werk gaan en dit zelfs verweven hebben in onze aanpak en cultuur, dragen wij zorg voor een snellere ontwikkeling van software en oplevering van changes. Onze kennis en ervaring op het gebied van Service automation bespaart niet alleen tijd, maar zorgt voor verhoogde kwaliteit en voorspelbaarheid. Door de kortere time to market van changes en de tevreden eindgebruikers blijft er meer tijd en ruimte over voor innovatie.

Selfservice IT

Service Automation biedt veel efficiƫntie voor jouw IT-organisatie en gemak voor de gebruikers door bijvoorbeeld een digitale werkplek compleet, snel en foutloos uit te rollen. Daarnaast kunnen medewerkers via een selfservice portaal makkelijk toegang vragen tot een applicatie of een wachtwoord-reset aanvragen. De mogelijkheden zijn onbeperkt. De voordelen zijn evident: een sterke ontlasting van de IT-organisatie, betrouwbare en snellere verwerking van verzoeken, kortere behandelings- en oplostijden en meer tevreden gebruikers. ilionx richt service automation en selfservice portalen volledig naar wens voor je in.

CI en CD voor een stabiele IT-omgeving

Het is van groot belang dat applicaties en changes goed landen binnen de bestaande IT-omgeving. Met continuous integration (CI), onderdeel van de DevOps-methode, testen wij elke keer als er nieuwe code is doorgevoerd, geautomatiseerd . Hierdoor blijft de code altijd stabiel. Daarnaast zorgen we voor continuous delivery (CD), door het automatiseren van de stappen die voor implementatie vereist zijn. Hierdoor zijn er minder obstakels tijdens de implementatie.

Multidisciplinaire teams en DevOps: alles voor de beste oplossing

De kracht van ilionx zit in onze multidisciplinaire aanpak. Wij hebben diverse specialisten aan boord, die intensief met elkaar samenwerken. Voor iedere opdracht stellen we een optimaal team samen dat aansluit op de behoeften van de klant. Door onze DevOps-aanpak bereiken we de doelstellingen ook nog eens een stuk sneller.

Door de perfecte combinatie te maken van de juiste experts, processen en technologie, bieden wij jou betere oplossingen binnen een kortere tijd. Door het automatiseren van onnodig en foutgevoelig mensenwerk, maken we tijd vrij voor innovatie. Ben jij klaar voor snelheid en innovatie?

Link gekopieërd