waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

leer alles over ChatGPT

Tijdens deze interactieve workshop leer je over de technologie achter generatieve AI (GenAI) en hoe je deze kunt gebruiken om innovatieve en creatieve content te genereren. Ga met ons mee op safari en ontdek de mogelijkheden.

neem contact op
X Achtergrond

Ga met ons op safari en leer alles over ChatGPT.

Tijdens deze interactieve workshop leer je over de technologie achter generatieve AI (GenAI) en hoe je deze kunt gebruiken om innovatieve en creatieve content te genereren. Je gaat zelf als prompt engineer aan de slag met het creëren van opdrachten, oftewel “prompts”, voor AI-modellen. Hiernaast gaan we samen brainstormen over de mogelijkheden van GenAI binnen jouw organisatie en hoe tools zoals ChatGPT kunnen worden ingezet om waarde toe te voegen.

Unieke content

GenAI, zoals large language models (LLMs), zijn opkomende technologieën die organisaties in staat stellen om met natuurlijke taal de computer creatieve taken uit te laten voeren die tot nu toe alleen door mensen werden gedaan. Dankzij geavanceerde machine learning zijn deze modellen getraind op grote hoeveelheden data. Ze genereren daarna unieke content op basis van de invoer van de gebruiker.

Voor organisaties biedt dit kansen doordat ze een menselijke ervaring kunnen creëren rond hun producten, zonder dat daarbij direct medewerkers betrokken hoeven te zijn.

Verken de mogelijkheden van AI!

Deze workshop is speciaal ontworpen voor organisaties die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de mogelijkheden van GenAI en het potentieel ervan willen benutten. Je verbetert hiermee de concurrentiepositie en creëert nieuwe kansen. Bovendien kan het gebruik van generatieve AI leiden tot kostenbesparingen en efficiëntieverbeteringen door het automatiseren van bepaalde taken. Uiteraard met de toepassing van passende beheersmaatregelen, want het gebruik van GenAI brengt ook risico’s met zich mee, bijvoorbeeld op het gebied van informatieveiligheid en privacy.

Hoe ziet de workshop eruit?

Tijdens de vier uur durende interactieve workshop gaan we in op de volgende onderwerpen:

  • Ontwikkelingen in AI
  • Hands-on prompt engineering
  • Open Space discussie
  • Mogelijke use cases

Meld je aan

Ga met ons mee op safari en ontdek de kracht van GenAI! We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en je te laten zien hoe je deze krachtige technologie kunt gebruiken om waarde toe te voegen aan jouw organisatie.

Link gekopieërd