waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

digital experience

ilionx houdt zich graag bezig met de gebruikerservaring van jouw klanten. Met behulp van design thinking gaan we samen aan de slag met jouw digitale vraagstuk

neem contact op
X Achtergrond

Maak van je klant een vaste gast

Wanneer ben je voor de laatste keer op reis geweest? Heb je een warm land bezocht, bergen beklommen of heb je misschien wel een roadtrip gemaakt? Reizen maken indruk. En zo ook de reis die jouw klant doormaakt. Duik jij hier (nog) wel eens in?

We onderhouden allemaal dagelijks contact met onze klanten. Graag willen we dat al die contactmomenten zo vlekkeloos mogelijk verlopen. Een betere klantervaring staat immers gelijk aan meer klantbinding. Een steeds groter deel van die contactmomenten verloopt tegenwoordig digitaal. We appen, mailen, chatten en vullen digitale formulieren in. In de zee aan mogelijkheden die klanten nu hebben, moet je opvallen. De manier waarop jij jouw digitale omgeving invult, is daarom van wezenlijk belang voor klantbehoud.

Design thinking en onderzoek

We hoeven je niet te vertellen dat de eindgebruiker voorop staat. Evenals dat het belangrijk is dat jouw digitale omgeving geschikt is voor elk device en aansluit bij de huisstijl. Door daar vervolgens een slimme technologie achter te zetten, verbeter je processen en zorg je ervoor dat de klant veel stappen zelf kan zetten. Niets is vervelender dan een hotelkamer waarvan je de temperatuur niet zelf kan reguleren. Gebruiksgemak staat ook online op één.

ilionx houdt zich graag bezig met de gebruikerservaring van jouw klanten. Met behulp van design thinking gaan we samen aan de slag met jouw digitale vraagstuk. Hierbij staat het helder krijgen van de probleemstelling centraal. We voeren gedegen onderzoek uit onder de doelgroep om de werkelijke klantvraag in kaart te brengen. Binnen afzienbare tijd hebben we een krachtig proof of concept staan, dat we vervolgens testen. Ook de versies die hierop volgen, worden uitgebreid getest. Op deze manier bouwen we aan jouw ideale digital experience. Als de definitieve testversie naar behoren werkt, gaan we over op het implementeren van het product. Wanneer we software leveren, sturen we bij met Google AdWords om je bezoekersstroom te vergroten. Met Google Analytics houden we vervolgens de gebruikersactiviteit in de gaten en brengen we aanpassingen aan waar nodig. Zo werken we constant aan het verder ontwikkelen van je digitale omgeving.

Inclusive design

Door inclusive design toe te passen houden we eveneens rekening met mensen met een beperking in jouw doelgroep. We verplaatsen ons in al jouw klanten en sluiten hierbij niemand uit. Doordat we door de bril van klanten kijken, houden we de vraag van jouw doelgroep goed in de gaten. Deze gedetailleerde aanpak resulteert in een sterke klantfocus, wat uiteindelijk weer bijdraagt aan een hogere loyaliteit. Zo zorg je ervoor dat jouw klant jou altijd weet te vinden, ongeacht alle andere mooie bestemmingen.

Link gekopieërd