waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

maak van je klant een vaste gast

Laat contactmomenten zo vlekkeloos mogelijk verlopen. Een betere klantervaring staat immers gelijk aan meer klantbinding.

neem contact op
X Achtergrond

Digital experience: meer loyaliteit dankzij vlekkeloze digitale contactmomenten.

Je onderhoudt dagelijks contact met je klanten. Je wil natuurlijk dat al die contactmomenten zo vlekkeloos mogelijk verlopen. Dat begrijpen we bij ilionx maar al te goed. Een betere klantervaring staat immers gelijk aan meer klantbinding. Een steeds groter deel van die contactmomenten verloopt tegenwoordig digitaal. We appen, mailen, chatten en vullen digitale formulieren in. In de zee aan mogelijkheden die klanten nu hebben, moet je opvallen. Onze experts denken met je mee over de invulling van je digitale omgeving, zodat deze optimaal bijdraagt aan klantbehoud.

Slimme technologie voor online gebruiksgemak

We hoeven je niet te vertellen dat de eindgebruiker voorop staat. Evenals dat het belangrijk is dat jouw digitale omgeving geschikt is voor elk device. Door daar vervolgens slimme technologie achter te zetten, verbeter je processen en zorg je ervoor dat de klant veel stappen zelf kan zetten.

Til je gebruikerservaring naar een hoger niveau

ilionx houdt zich graag bezig met de gebruikerservaring van jouw klanten. Onze user experience-experts denken mee tijdens het gehele traject, van creatie tot uitvoering. Met behulp van design thinking gaan we samen aan de slag met jouw digitale vraagstuk. Hierbij staat het helder krijgen van de probleemstelling centraal. We voeren gedegen onderzoek uit onder de doelgroep om de werkelijke klantvraag in kaart te brengen. Binnen afzienbare tijd hebben we een krachtig proof of concept staan, dat we vervolgens testen. Ook de versies die hierop volgen, worden uitgebreid getest. Op deze manier bouwen we aan jouw ideale digital experience. Als de definitieve testversie naar behoren werkt, gaan we over op het implementeren van het product. Wanneer we software leveren, sturen we bij met Google AdWords om je bezoekersaantallen te vergroten. Met Google Analytics houden we vervolgens de gebruikersactiviteit in de gaten en brengen we aanpassingen aan waar nodig. Zo werken we constant aan het verder ontwikkelen van je digitale omgeving.

Inclusive design voor een sterke klantfocus

Door inclusive design toe te passen houden we eveneens rekening met mensen met een beperking in jouw doelgroep. We verplaatsen ons in al jouw klanten en sluiten hierbij niemand uit. Deze gedetailleerde aanpak resulteert in een sterke klantfocus, wat uiteindelijk weer bijdraagt aan een hogere loyaliteit. Samen zorgen we ervoor dat klanten jou altijd weten te vinden, ongeacht alle andere mooie bestemmingen.

Link gekopieërd