waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

een schaalbare en veilige oplossing

Flexibiliteit en innovatie zijn nodig om mee te gaan met technologische ontwikkelingen. Een veilige en voorspelbare IT-omgeving speelt daarbij een cruciale rol.

neem contact op
X Achtergrond

Cloud en security: een schaalbare en veilige oplossing voor elke situatie.

Flexibiliteit en innovatie zijn een must om als organisatie mee te gaan met nieuwe technologische ontwikkelingen. De IT-omgeving speelt daarbij een cruciale rol. Je wil dat deze voorspelbaar is en zekerheid biedt. Verder wordt adequate beveiliging van deze omgeving steeds belangrijker door wet- en regelgeving, maar ook door invloeden van buitenaf. Kortom, IT vraagt veel aandacht terwijl de focus op de core business moet liggen. ilionx begrijpt dat als geen ander en ondersteunt jou hier graag in zodat jij je met innovatie en kernprocessen kunt bezighouden.

Flexibiliteit door clouddiensten en selfservice

Flexibiliteit begint bij onze cloudoplossingen waarmee je snel op- en afschaalt. Hiermee creëer je bovendien ruimte voor innovatie. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat de beste oplossing is voor jouw organisatie. We bieden clouddiensten in alle soorten en maten: van Firewall-as-a-Service tot volledige clouddienstverlening voor applicaties en data. Wil je liever een eigen cloudomgeving? Ook dan ondersteunen we je. Het inrichten van een Microsoft, AWS of IBM cloudomgeving is voor ons geen enkel probleem. Wat je wensen en behoeften ook zijn, on-premise, gehost, hybride of multicloud, wij zorgen voor een infrastructurele basis voor jouw informatievoorziening. Daarnaast kunnen we een selfservice portaal voor je inrichten voor een sterke ontlasting van de IT-organisatie, betrouwbare en snellere verwerking van verzoeken, kortere behandelings- en oplostijden en meer tevreden gebruikers.

Informatiebeveiliging: security en privacy als integraal onderdeel van de bedrijfsvoering

Security en privacy zijn niet meer weg te denken uit de wereld om ons heen. Wij geloven dat veilig omgaan met informatie een integraal onderdeel vormt van je bedrijfsvoering. Voor mensen, processen en techniek. Vanuit de principes security by design en privacy by design werken wij daarom gestructureerd aan duurzame informatiebeveiliging. Dat begint bij inzicht. De ethical hackers uit ons Red Team combineren alle middelen die zij tot hun beschikking hebben met als doel zo diep mogelijk in de organisatie te infiltreren. Hierdoor krijg je heel specifiek inzicht in waar en hoe de organisatie kwetsbaar is. Niet alleen op technisch vlak, maar ook als het gaat om mensen en processen.

Digitale weerbaarheid door flexibele en veilige IT-omgeving

Ook onze multidisciplinaire Blue Teams, bestaande uit IT-securityspecialisten, hackers, juristen, processpecialisten en veranderdeskundigen, voeren volledige analyses uit over de assen van mens, proces, techniek en wetgeving. Vervolgens gaan we op zoek naar de best passende security-oplossingen, van endpoint beveiliging tot security monitoring. Door deze te integreren in je bedrijfsvoering, tillen we je informatiebeveiliging naar een hoger niveau. Dit alles doen we volgens de DevOps-methode om snel resultaat te bereiken met stabiele oplossingen.

Terwijl jij je focust op je core business, dragen wij zorg voor een flexibele en veilige IT-omgeving, zodat niets het succes van jouw organisatie in de weg staat.

een schaalbare en veilige oplossing

Link gekopieërd