waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Hyperautomation voor de overheid

Ontdek de impact van hyperautomation bij overheidsinstanties door slimme automatisering te omarmen en werknemers in hun kracht te zetten.

neem contact op
X Achtergrond

Wil je de efficiëntie van je team vergroten en de focus leggen op de meest uitdagende taken? Hyperautomation biedt de oplossing door slimme automatisering te omarmen en werknemers in hun kracht te zetten.

Herken je het probleem van herhaalde handelingen die veel tijd in beslag nemen? Of worden complexe zaken over het hoofd gezien door de overvloed aan routinematig werk? Met hyperautomation kunnen medewerkers zich concentreren op de complexe en boeiende taken, terwijl het systeem automatisch de eenvoudige casussen afhandelt. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën zoals Workflow, RPA en AI, kun je slim automatiseren en medewerkers de kans geven om zich te richten op taken die er toe doen.

Bij overheidsinstanties is het vaak een uitdaging om te voldoen aan hoge volumes aan dossiers en de vastgestelde wettelijke responstijden. Veel van deze dossiers zijn eenvoudig af te handelen, maar het kost handmatig veel tijd, wat kan leiden tot overschrijding van wettelijke termijnen. Met hyperautomation kunnen deze gevallen automatisch worden verwerkt en kan de technologie naadloos worden geïntegreerd met de workflow van medewerkers.

Is een casus te complex? Met de ‘human-in-the-loop’-benadering wordt de input of het besluit van een medewerker gevraagd, waarna de technologie weer verder kan gaan. Dit verlicht de werkdruk voor medewerkers en versnelt de doorlooptijd van dossiers, waardoor burgers en bedrijven sneller worden geholpen.

experts in eenvoud

ilionx is een expert op het gebied van hyperautomation en biedt overheidsinstanties op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten op hun individuele eisen en behoeftes. We zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteit en innovatie, wat resulteert in toegevoegde waarde en tastbare resultaten voor onze klanten. Daarnaast streven we naar langdurige samenwerkingen en fungeren we als strategische partner die jouw overheidsinstantie helpt bij het bereiken van de doelen op lange termijn. We bieden niet alleen technologische oplossingen, maar ook advies en ondersteuning gedurende het hele traject.

Referenten

CBR | Hyperautomation bij het CBR

Hoe het CBR 60% van haar 700 duizend medische beoordelingen automatiseerde

lees verder
Belastingdienst

Hoe de Belastingdienst met UiPath snel nieuwe robots ontwikkelt

lees verder
Gemeente Tilburg

Hoe gemeente Tilburg sneller aanvragen behandelt door inzet van RPA

lees verder
UWV

Hoe UWV samen met ilionx en IBM binnen 6 weken het tijdelijke NOW-programma lanceerde

lees verder
Link gekopieërd