waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

One sociaal intranet

One brengt alle informatie, contacten en applicaties, die je nodig hebt om je werk goed te doen, samen in één overzichtelijke omgeving.

download factsheet
X Achtergrond

Gebruik je Microsoft 365, maar zie je door de bomen het bos niet meer?

Heeft jouw organisatie Microsoft 365 omarmd voor het delen van documenten, maar mis je structuur en overzicht? Of is het lastig om binnen de organisatie de juiste mensen te vinden en te bereiken? En wil je van de grote hoeveelheid mails af, maar zoek je wel een kanaal om eenvoudig bedrijfsmededelingen te doen? Het One sociaal intranet biedt uitkomst. 

One brengt alle informatie, contacten en applicaties, die je nodig hebt om je werk goed te doen, samen in één overzichtelijke omgeving. Of het nou gaat om applicaties uit Microsoft 365, AFAS, Dynamics 365, social media of Yammer. Zo blijf je makkelijk op de hoogte. 

In wat voor organisatie je ook werkt, ilionx maakt One snel op maat voor jouw organisatie. Dit gaat eenvoudig vanwege de vele modules waarmee je One kan opbouwen. Zo kan je One helemaal naar wens inrichten. Voor de Healthcare en Overheid hebben wij het voorwerk al gedaan. Je kan direct aan de slag. 

Waarom One?

 • sectorspecifieke oplossingen

  In welke sector je ook werkt, ilionx maakt One op maat voor jouw organisatie.

 • bewezen adoptieprogramma

  Wij zetten onze bewezen adoptie-aanpak in voor het beste resultaat.

 • volledige integratie

  Wij zorgen voor een volledige integratie met andere oplossingen van ilionx.

One sociaal intranet

één overzichtelijke omgeving

Ons One sociaal intranet brengt alle informatie, contacten en applicaties, die je nodig hebt om je werk goed te doen, samen in één overzichtelijke omgeving. 

neem contact op

Het One platform bestaat uit de volgende modules:

 • One for you

  Het sociaal intranet dat de informatie toont die voor jou en jouw werk relevent is. In één overzicht zie je al je mail, afspraken, nieuws, recent bewerkte documenten en meer.

 • One for teams

  Het beheren van Microsoft Teams is overzichtelijker dan ooit. Met lifecyclemanagement heb je nooit meer last van oude en ongebruikte teams.

 • One for events

  Publiceer interne evenementen, zoals trainingen en kennissessies, met één druk op de knop op het intranet en minimaliseer de deelnemersadministratie.

 • One for media

  Met de beeldbank sla je afbeeldingen en videomateriaal gestructureerd op, en beheer je het vanuit één centrale locatie.

 • One for knowledge

  Kennisdelen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met collectieve kennisdeling kan men zelf aan de slag. Zo wordt kennisdelen geen statisch document, maar een levend onderdeel van het werkproces waarbij de juiste informatie bij de juiste mensen terechtkomt.

 • One for reports

  Overzichtelijke rapportages om in één oogopslag inzichtelijk te krijgen waar je staat als organisatie. Apart in te richten per doelgroep.

One sociaal intranet

snel van start

Binnen enkele dagen richten wij One voor jullie in en kan je aan de slag. 

neem contact op

Ervaar de kracht van samenwerken met One

 • samen innoveren

  One maakt de weg vrij voor creatieve ideeën en innovatie. Want door de integratie tussen Microsoft Teams, het sociale intranet en andere applicaties kan iedereen makkelijk informatie delen en bestanden uploaden. Zo brengen we kennis, applicaties en mensen samen. Of het nu op afdelingsniveau, organisatieniveau of binnen projecten is.

 • samen plezier maken

  One verhoogt jouw werkplezier. Geen onnodige clicks meer, alle relevante to-do’s en informatie in één oogopslag zichtbaar. En het snel in contact komen met jouw collega’s is nog nooit zo makkelijk geweest.

 • samen meer resultaat boeken

  Til productiviteit naar een hoger niveau door de duidelijke structuur en snelle zoekfuncties.

 • samen de juiste mensen bereiken

  Met One bereik je heel eenvoudig de juiste (interne) doelgroep voor het delen van specifieke informatie.

Wat betekent One voor jou?

ICT-managers

Het sociaal intranet is volledig op basis van de Microsoft 365 stack, zodat het perfect integreert met jullie Microsoft-omgeving. Wij zorgen ervoor dat de software doorontwikkeld wordt en altijd aansluit op de laatste ontwikkelingen binnen Microsoft 365. 

Communicatie & HR

Eén overzichtelijk portaal waarmee je iedereen, of juist specifieke groepen, kan bereiken. Creëer zo één centrale plek waar je naartoe kan wanneer je informatie nodig hebt of vragen wilt stellen. 

Medewerkers

One wordt voor jou hét centrale punt gedurende jouw werkdag. Alle informatie, applicaties en mensen die jij nodig hebt om je werk goed te doen, vind je op één centrale plek.  

samen sterker

Humankind

Samenwerken wordt kinderspel met de nieuwe IT-omgeving van Humankind

lees verder
Quoratio Groep

Quoratio Groep versterkt interne betrokkenheid met sociaal intranet Q4U

lees verder

Wil je weten wat One voor jouw organisatie kan betekenen?

We gaan graag in gesprek om te laten zien hoe One kan helpen het werkplezier binnen jouw organisatie te verhogen.

neem contact op
Link gekopieërd